Social

Sa aducem magia Craciunului copiilor abandonati

Perioada: 10.11.2023 - 20.12.2023 Activ la nivel național
1650,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Ne propunem să: 


a. Organizarea unei petreceri de Crăciun pentru copiii abandonati, oferindu-le ocazia de a interacționa cu Moș Crăciun și de a participa la diverse activități distractive și educative.
b. Livrarea de cadouri personalizate pentru fiecare copil, în funcție de vârsta și interesele lor, urmărind să le aducem zâmbetul pe buze și să le oferim momente de fericire și bucurie.
c. Creșterea gradului de conștientizare și implicare a comunității în sprijinirea copiilor abandonați, promovând empatia și solidaritatea în rândul cetățenilor.

Prin implicarea voluntarilor și a companiilor partenere, ne propunem să organizăm evenimente speciale și să livrăm cadouri personalizate pentru fiecare copil abandonat. 

 

Scopul proiectului

Proiectul are ca scop să aducă bucurie în viața copiilor abandonați cu prilejul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le o experiență memorabilă alături de Moș Crăciun și membrii comunității. 

Cui donez?

Donațiile pentru copiii abandonați de Crăciun pot asigura nevoile de bază ale acestora, precum hrană, haine, încălțăminte și alte necesități. Prin intermediul donațiilor, acești copii pot beneficia de un Crăciun mai cald și mai îmbelșugat, având acces la bucuriile simple ale sărbătorilor, precum cadouri, alimente delicioase și atmosferă plină de căldură și afecțiune.

 

De ce să donez?

Există multe motive puternice pentru a dona copiilor abandonați de Crăciun. În primul rând, acești copii trec printr-o perioadă extrem de dificilă, iar orice contribuție poate aduce un zâmbet pe chipul lor și poate aduce puțină lumină în viața lor. De multe ori, acești copii se simt singuri și neglijați, iar o donație poate să le ofere sentimentul că nu sunt uitați de lume.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1005 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN