Sanatate

Sa pasim cu D.A.N.I.

Perioada: 04.06.2021 - 01.10.2021 Activ în Bucuresti Calarasi Ilfov
10,00 Lei
Sumă target: 108000 Lei
Donează

Descriere

Conform datelor oficiale, în Romania sunt inregistrati 71.245 de copii cu dizabilitati, dintre care 7000 in Bucuresti. Misiunea noastra este de construi o lume in care fiecare copil sa aiba acces la ingrijire terapeutica indiferent de mijloace materiale. Fundatia pentru copii Sansa la Viitor cauta sa identifice acele cazuri care au nevoie de sprijin, oferind evaluari si tratamente terapeutice necesare fiecarui copil in parte.

 

Principala problema cu care se confrunta multi dintre acesti copilasi, o reprezinta resursele materiale limitate ale parintilor, resurse care le sunt atat de necesare pentru a le asigura tratamentele de care au nevoie, astfel incat acestia sa aiba o sansa sa devina prescolari, elevi, adolescenti, viitori membri de baza ai societatii.

Scopul proiectului

Scopul proiectului Sa pasim cu D.A.N.I. il reprezinta asigurarea accesului la recuperare medicala a unui nr. de 25 de copii nascuti prematur care au dezvoltat diverse afectiuni, precum: autism, paralizie cerebrala, sindrom dravet, spina bifida etc., indiferent de mijloacele materiale ale acestora, astfel incat, ei sa aiba sansa la o viata normala.

Cui donez?

Fiecare donatie reprezinta o sansa la un viitor mai bun, pentru fiecare copil cu dizabilitati sau care s-a nascut prematur si a dezvoltat diverse afectiuni. Asadar, cei care vor beneficia astfel de ajutorul nostru sunt 25 de copii cu dizabilitati din baza de date a Fundatiei, ce provin din medii defavorizate si ale caror familii nu au posibilitatea financiara de a le sustine tratamentele de care au nevoie pentru a se face bine, atat din orasul Bucuresti, cat si din zonele limitrofe

De ce să donez?

Noi suntem multi, iar implicarea fiecaruia dintre noi poate face diferenta, ca acesti copii, care au atata nevoie de sprijinul nostru, sa nu ramana doar o simpla statistica, ci sa primeasca o sansa de a putea duce o viata normala, astfel incat ei sa poata sa se faca mari, sa se integreze in societate si sa se bucure de viata, asa cum toti ceilalti copii o fac. Si ei au dreptul la un viitor mai bun, iar noi suntem singurii care il putem oferi. 

 

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
680 vizualizări

ONG - Fundatia pentru Copii Sansa la Viitor

 

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor fondata in anul 2017 s-a lansat intr-un lung drum al reusitelor cu pasi mici, ca urmare a unei lupte grele la care, un pui de Om a pornit, dand dovada de ambitie, putere si vointa de la care noi toti ne-am luat sursa de incredere si de rabdare de care aveam atata nevoie pentru ca, impreuna, sa incercam sa schimbam viitorul cu fiecare copil in parte.


Proiectul de debut al Fundatiei - "Primul Pas", centrul de recuperare pediatrica Iuvokids, a fost inaugurat in luna august 2019, atat pentru publicul larg cat si pentru micii luptatori ce sunt sustinuti de fundatie in mod gratuit.


Obiectivul nostru imediat il reprezinta deschiderea sectiei de recuperare medicala robotizata, in vederea asigurarii de programe personalizate de recuperare, aplicabile diferitelor tipuri de afectiuni si neuromotorii si ortopedice.


Pentru ca acest obiectiv sa devina realitate, avem nevoie de implicarea si sprijinul dvs astfel ca, impreuna, sa schimbam destinele pentru cat mai multi copii.

 

Adresă:

Str. Arhitect Grigore Ionescu, nr. 20, Sector 2, Bucuresti

 

Telefon: 0372008008
Contact: Giorgiana Moisa