Social

Sacosa cu alimente

Perioada: 01.09.2014 - 08.09.2015 Activ în Arges
635,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia Hercules este singura organizatie non guvernamentala ce desfasoara activitati in domeniul socio-educational in zona de sud a judetului Arges oferind servicii educationale, recreative si de petrecere a timpului liber, dar si ajutor si suport alimentar celor 50 de beneficiari zilnici ai centrului, copii cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani aflati in situatie de risc. Tinuti impreuna, copiii leaga prietenii, devin mai responsabili si invata sa comunice si sa se ajute reciproc.

Copiii beneficiari ai Centrului de Zi Hercules provin din familii sarace care nu isi permit sa le ofere celor mici strictul necesar pentru o viata normala. Suntem fericiti sa le oferim zilnic o masa calda la pranz, dar visam sa le daruim mai mult. 

Scopul proiectului

Oferirea lunara a unei sacose cu alimente greu perisabile celor 50 de copii beneficiar ai Centrului Hercules pe o perioada de 4 luni (ianuarie - aprilie 2015) astfel incat si ei sa aiba un start egal in viata cu al altor copii.

Cui donez?

Donezi pentru cei 50 de copii din familii defavorizate, care frecventeaza zilnic Centrul de zi Hercules din Costesti Arges.

De ce să donez?

Noi le oferim zilnic la pranz o masa calda, dar au nevoie de mult mai mult! Donatia ta ne ajuta sa oferim lunar fiecarui copil cate o sacosa cu alimente de baza greu perisabile.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1205 vizualizări

ONG - Asociatia Hercules

Muncim sa adaugam semnul minus numeroaselor probleme sociale precum: prevenirea si combaterea abandonului  şcolar, abandonului familiar, delincvenţa în rândul adolescenţilor, excluziunea socială a familiilor defavorizate sau izolarea bătrânilor.Oferim posibilitaţi de socializare şi implicare socială pentru beneficiarii de toate vârstele, aducând laolaltă copiii, părinţii şi bunicii din comunitate.

Adresă: Costesti
Telefon: 0723623159
Contact: Petruta Stanescu