Social

Sarbatorile Pascale, Lumini ale Bucuriei noastre, Editia V

Perioada: 25.03.2022 - 20.04.2022 Activ în Bucuresti Ilfov
0 Lei
Sumă target: 4000 Lei
Donează

Descriere

Ne aflăm între pandemie și război. Perioada actuală, care este una dificilă pentru noi toți, ne determină să ne adaptăm la orice situație grea. Însă să nu-i uităm pe nevoiașii români de lângă noi care, ca și refugiații din Ucraina, se află în lipsuri materiale. Ei au nevoie de ajutorul nostru, în ciuda scumpirilor la care asistăm. Vom strânge donații în bani pentru a pregăti tuturor aceleași pachete cu dulciuri, fructe, suc și produse de igienă corporală.

Scopul proiectului

Scopul acțiunii îl reprezintă oferirea unor pachete cu dulciuri, fructe și produse de igienă corporală copiilor și bătrânilor nevoiași, care au nevoie de afecțiune și un cămin cald de sărbători.

Cui donez?

Celor 160 de copii și bătrâni instituționalizați din cadrul DGASPC Sector 4 București, care vor primi daruri și bucurii luminoase

De ce să donez?

Contribuiți la zâmbetul luminilor pascale prin faptele cele bune făcute copiilor orfani și bătrânilor singuri care sunt afectați de lipsa unui cămin familial și de afecțiune!

206 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Copii si Batrani Sf Hristofor

Asociatia pentru copii si batrani „Sfantul Hristofor” esten-profit, organizatie crestina ce desfasoara activitati cu caracter educativ, cultural si social pentru copiii, tinerii, batranii institutionalizati, precum si a altor categorii de persoane defavorizate, obiectivul principal fiind crearea unor medii de socializare, acces catre servicii, piata muncii si activitati de recreere pentru aceste categorii de persoane.  Asociatia a fost infiintata la data de 9 mai 2015 in Bucuresti, in urma mai multor actiuni social-filantropice si cultural-religioase desfasurate la centrele de plasament din Rm. Valcea.

Adresă:

Str. Parangului, nr 32, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0743866859
Contact: Marius Keller