Social

Schimba destinele a 6 copii

Perioada: 13.10.2021 - 31.03.2023 Activ la nivel național
860,00 Lei
Sumă target: 122400 Lei
Donează

Descriere

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu adolescenții care părăsesc centrele de plasament la implinirea varstei de 18 ani? In contextul actual,acesti adolescenți sunt și mai vulnerabili. Găsirea unui loc de muncă e și mai dificila, o locuință rămâne doar un vis, iar panica creata de gândul că sunt singuri pe lume la 18 ani va adânci și mai mult anxietatea și depresia cu care aceștia se luptă încă din copilărie.

Tinerii aceștia au nevoie de un sprijin un sprijin real. Ei au nevoie mai mult ca oricând de sprijin constant, e nevoie să le oferim un acoperiș deasupra capului, să le oferim siguranță și educație pentru o viață independentă.

 

 
 
 
 
 

Articole externe

Scopul proiectului

Sustinem  6 tineri care au parasit centrele de plasament , timp de 1 an de zile , pentru a fi capabili să trăiască o viață independentă. In cadrul acestui proiect noi le oferim : cazare,plata utilitatilor,hrana,asistență in cautarea unui loc de munca,educație pentru o viață independentă,servicii medicale,mentorat,burse pt continuarea studiilor.

Cui donez?

Asociatia Alfa Grup

De ce să donez?

Încearcă să îți aminteșți cum erai tu la 18 ani? Imaginează-ti cum ar fi fost să fii singur pe lume, fără familie, fără bani suficienți, fără o locuința , fără nici un ajutor.

Si tu ai puterea sa schimbi ceva . Puțin pentru tine , insemna mult pentru ei .

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
592 vizualizări

ONG - Asociatia Alfa Grup

De 8 ani, Alfa Grup şi-a câştigat un loc în inimile şi vieţile a mii de bebeluşi, copii, adolescenţi şi tineri abandonaţi, lipsiţi de sprijinul unei familii sau care traiesc in sărăcie extremă.Anii de experienţă pe care îi avem în spate, programele pe care le-am dezvoltat pentru aceşti copii, ne-au arătat că există un singur secret al eficienţei: IMPLICAREA CONSTANTĂ, PE TERMEN LUNG.  Existăm și acționăm pentru ridicarea copiilor, adolescenților și tinerilor afectați de abandon parental, abuz fizic, psihic și sexual, de sărăcie, discriminare și afecțiuni grave de sănătate.
Ne implicăm să schimbăm conjunctura nefavorabilă a vieții lor, să-i ajutăm să se recupereze, să progreseze emoțional și fizic.
Urmărim dezvoltarea lor individuală în direcția dobândirii unei vieți independente, aflate în armonie cu ei înșiși și cu societatea din care și Ei fac parte.

Adresă:

Cluj-Napoca, str Decebal 22-24

Telefon: 0744357203
Contact: Daniela Volosen