Social

Schimba destinul unui copil cu nevoi speciale

Perioada: 01.08.2014 - 30.06.2015 Activ în Mures
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Da o sansa unui copil cu nevoi speciale sa-ti zambeasca! Ajuta-l sa se simta parte din comunitatea in care si tu traiesti. Asociatia ofera gratuit servicii de recuperare pentru 25 de copii cu dizabilitati psiho-motorii usoare, medii, grave si accentuate.

Sustinand acest proiect, dai o sansa acestor copii de a invinge dizabilitatea prin activitati de recuperare psiho-motorie: kinetoterapie, psihoterapii, terapie ocupationala, dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, consiliere psihologica si activitati de socializare- activitati atat de necesare acestor copii. Ei iti pot multumi printr-un zambet sincer.

Articole externe

Scopul proiectului

Pentru sustinerea finaciara a trei specialisti (kinetoterapeut, psiholog, psihopedagog special) care sa realizeze sedintele de terapie pe o perioada de un an de zile si pentru costul materialelor didactice necesare bunei desfasurari a sedintelor de tarapie.

Cui donez?

25 de copii care provin de pe o arie de 50 km din jurul localitatii Iernut, jud. Mures cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani cu dizabilitati psiho-motorii grave si moderate, precum: autism, sindrom Down, hidrocefalie, retard in dezvoltarea fizica si mintala etc sunt tintele acestui proiect. Acesti copii au nevoie de terapie intensiva pentru a putea ajunge la un nivel bun de indepndenta atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere cognitiv. Cu implicare, suflet si reponsabilitate se poate face diferenta intre un copil cu autism sever care nu te priveste in ochi si nu vine la tine cand il strigi si acelasi copil care poate sa raspunda la intrebari complexe folosind cuvinte si sa se joace cu alti copii, dar totul se face cu un program stabil si intensiv de recuperare.

De ce să donez?

Pentru ca sta in puterea ta sa oferi unui copil cu dizabilitati o sansa in plus la recuperare.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1130 vizualizări

ONG - Asociatia "Raza de Soare"

Asociatia "Raza de soare” este o organizatie nonguvermanetala, infiintata in anul 2000 din dorinta de a oferii o sansa la recuperare si reintegrare persoanelor cu dizabilitati psiho-mototii din localitatea Iernut, jud. Mures. Organizatia ofera servicii de recuperare fizica si motorie copiilor si tinerilor cu dizabiliti psiho-motorii (intarziere mentala, autism, sindrom dawn) cu scopul de a creste calitatea vietii si bunastarea acestora.

Adresă: Avram Iancu, nr. 2, loc Iernut, jud. Mures
Telefon: 0726346722
Contact: Anton Maria