Educație

Schimbarea incepe cu tine

Perioada: 12.06.2021 - 31.12.2021 Activ la nivel național
4575,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

"Schimbarea începe cu tine!": Workshop-uri gratuite pentru și despre copii și adolescenti - “Iubește, gândește, trăiește”

 

Integrăm în acest proiect copii, adolescenți și tineri cu vârste între 13-25 ani, provenind din familii nevoiașe, centre de plasament și care vor să se cunoască mai bine și să înțeleagă de ce sunt lucrurile în viață lor așa. Descoperim acel “eu” autentic.

 

Ce facem?

Săptămânal, pana la final de 2021, vom ține workshopuri de 2 -3 ore cu diverse teme: stima de sine, iubire, apreciere, educație financiară, relaxare, frici, limite.

 

În fiecare săptămână avem alt subiect! Învățam să relaționam cu noi înșine, cu cei din jurul nostru, să ne acceptăm, descoperim, transformam. Învățam să înțelegem “de ce”.

 

Aceasta campanie are nevoie de sprijin, atât emoțional cât și financiar.

Scopul proiectului

Integrăm în acest proiect copii, adolescenți și tineri cu vârste între 13-25 ani, provenind din familii nevoiașe, centre de plasament și care vor să se cunoască mai bine și să înțeleagă de ce sunt lucrurile în viață lor așa.

Cui donez?

Asociația Hai să Ajutăm

 

Sediu social: Str. Lac de Nuferi nr.18, sc.B ap.18, Chitila, Ilfov  CIF 32040747

De ce să donez?

Donațiile sunt necesare doar pentru a plăti: chiria spațiului unde se vor desfășură cursurile, transportul tinerilor dar și snack-uri și răcoritoare pentru copii si tineri. Toți trainerii din program fac gratuit cursurile.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2031 vizualizări

ONG - Hai Sa Ajutam

Misiunea noastra: ne luptam pentru o sansa acordata fiecarui copil abandonat sau defavorizat... si nu numai!

 

Viziunea noastra: O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa cream oportunitati si sansa la o viata.

 

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism. Suntem unul dintre putinele ONG uri mari care NU AVEM SALARIATI. Toti banii se duc direct catre cauzele noastre, toti cei care fac parte din acest ONG sunt Voluntari, oameni ce lucreaza in companii multinationale.

 

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

 

Creativitate: Suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Adresă:

Strada Lac de Nuferi, nr. 18, Chitila, Ilfov

Telefon: 0732307003
Contact: Cristian Istratescu