Educație

Scoala Romano-Britanica

Perioada: 01.09.2016 - 30.06.2021 Activ în Dolj
5460,00 Lei
Sumă target: 659504 Lei
Donează

Descriere

Educația pe care fiecare dintre noi a primit-o este cea care ne-a ajutat să creștem frumos, să luptăm pentru fiecare realizare pe care am obținut-o, să devenim responsabili pentru angajații noștri și familiile lor, să devenim mame, tați, bunici, unchi sau mătuși.

Sunt rare ocaziile când suntem puși în situația de a face parte dintr-o construcție unică ce vine în întâmpinarea celor mai mari preocupări pentru noi, atât ca părinți cât și ca angajatori: educația copiilor nostri, a viitorilor părinți, angajați și antreprenori ai unei societăți ce evoluează exponențial în fiecare zi.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului este acela de a construi un model educațional sub forma unui concept replicabil integral sau parțial în rândul comunității locale craiovene.

Cui donez?

Exista beneficiarii directi: elevii Școlii Româno-Britanice, părinții lor și cadrele didactice. Beneficiarii indirecți sunt pe termen scurt alte cadre didactice care pot beneficia de expertiza scolii, copiii din familii defavorizate ce au cate un coleg in cadrul scolii care il ajuta in activitatile scolare, dar si prin actiunile caritabile pe care le organizeaza, alti elevi din scoli partenere. Pe termen lung, vorbim de construirea unor adulti antreperenori, lideri ce pot crea un nucleu critic de dezvoltare sociala.

De ce să donez?

Principala problemă identificată a fost lipsa unui model educațional ce vizează principalele puncte nevralgice din sistem și prezintă practic modul în care ele pot fi abordate, ducând noțiunile teoretice în zona aplicativă. O astfel de problemă, neabordată, duce toți actorii implicați, în sfera negării, a neputinței, a victimizării, a pasivității și mai mult a indiferenței. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
16671 vizualizări

ONG - Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă este o organizație neguvernamentală înființată din 2003, ce aduce la un loc tineri motivați să producă schimbări sociale.

Adresă:

Str. Gheorghe Bibescu, nr. 44, Craiova, Dolj

Telefon: 0721703878
Contact: Cristina Catană Bucă