Educație

Scoala pentru toti

Perioada: 05.12.2016 - 19.02.2018 Activ în Bucuresti
10130,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia P.A.V.E.L. desfasoara din anul 2012 proiecte educationale pentru copiii cu cancer internati indelung. Elevii cu varsta 6-19 ani, sunt supusi tratamentelor oncologice care pentru min 180 zile pe an ii separa de scoala. Un an dupa tratament ei trebuie sa evite recidivarea bolii. Tinerii doresc sa-si continue educatia la Scoala de Spital cand sunt internati. Mediul virtual este singurul care asigura continuitate cand elevii sunt  acasa. Iata de ce initierea si dotarea laboratorului TIC in spitalele in care avem scoala de spital este modul prin care se asigura educatie permanenta. Realizarea si furnizarea unor pachete de lectii digitale ofera elevilor educatie la standarde inalte cat si promovarea clasei si a examenelor nationale.

Articole externe

Scopul proiectului

Proiectul are ca scop educatuia continua a 200 copii/tineri in spitali. Profesorii vor crea si oferi pachete de lectii digitale, in toate ariile educationale, permitand pregatirea la standarde corespunzatoare in spital si acasa pentru 200 elevi cu varsta 6-19 ani, reducand abandonul scolar si crescand calitatea vietii.

Cui donez?

200 copii si tineri cu varsta 6-19 ani, beneficiari directi, vor putea invata in spital si acasa prin intermediul calculatorului si al lectiilor digitale;

200 parinti si apartinatori, beneficiari indirecti, isi vor putea vedea si sprijini copiii evoluand educational;

20 profesori si voluntari vor realiza pachete de lectii atractive si moderne oferind elevilor posibilitatea de a concura cu sanse egale la evaluarile nationale si pe piata muncii.

De ce să donez?

Pentru elevul spitalizat timpul curge altfel, intre perfuzii si analize. Nevoia lui de normalitate este acuta. Educatia in Scoala de Spital si sesiunile de e-learning va conduce la buna pregatire, la succes in evaluarile periodice si examenele nationale. Fara implicarea societatii, acesti copii risca sa fie marginalizati in comunitatile lor sarace, departe de scoala, fara perspectiva unei munci adaptate sanatatii lor.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
8230 vizualizări

ONG - Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop imbunatătirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.

Adresă:

"Centrul de Resurse si Servicii P.A.V.E.L." (in incinta Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", etajul 1, la intrarea medicilor) Adresa: Soseaua Fundeni Nr. 252, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, cod 022338

Telefon: 021 311 27 00
Contact: Olga Cridland