Social

Servicii de Asistenta Comunitara - Dynamis

Perioada: 06.12.2023 - 31.12.2024 Activ în Brasov
2630,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia "Zâmbeste pentru Viitor" demarează implementarea Servicii de Asistență Comunitară din comunitatea brașoveană Serviciul Social - "Dynamis"

Serviciul Social Dynmis nu este intamplator, cu totii stim cat de nefericiti sunt cei nevoiasi. Nimeni nu realizeaza ce inseamna sa suporti frigul iernii, sau alt anotimp rece pe strazi. Este un fapt deja cunoscut ca majoritatea tinerilor nu au o tinta in viata atunci cand sunt nevoiti sa paraseasca centrele de plasament si ca pot deveni cu usurinta, spre exemplu, victimele infractorilor (trafic de persoane, droguri, alcool), precum si autorii unor fapte penale sau antisociale, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui statut social care sa le ofere siguranta zilei de maine.

Scopul proiectului

Sustinerea tinerilor care au parasit centrele de plasament si pentru familiile defavorizate din comunitatea brasoveana care au nevoie de sprijin pentru integrarea lor in comunitate.

Cui donez?

–  Persoanele adulte (tinerii ce au provenit din mediu defavorizat, famiilii defavorizate din comunitate), aflati în situaţii de nevoie
 –  Tinerii peste 18 ani, care provine dintr-un mediu defavorizat și prezintă un act doveditor în acest sens (memoriu, adeverință Primărie – DSS /Protecția Copilului –DGASPC / – anchetă socială)
 – familii defavorizate
 – sa fie beneficiarul legii 116/2002;

Ei au o sansa!
"Mulți oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei".
De ce să donez?

Stim cu totii ca familia este importanta pentru ei si pentru noi, care din pacate pentru multi se oprește, la granița dintre vis și realitate. Cu mic, cu mare ne-am îndreptat către tinerii ce provin din centrele de plasament și am încercat să le arătăm că bucuria vine din lucruri marunte și se ascunde, adesea, în sufletul celor de lângă noi. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
AZPV Rupi:
https://www.youtube.com/channel/UCYEh0B344mWI-mFh8ZwZN_w?view_as=subscriber
sâmbătă, 11 noiembrie 2017 18:32:52
8253 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor


   Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat, la vârsta de 18 ani, de a facilita integrarea sociala, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, în lipsuri și probleme. În principal, ajutorul nostru este orientat către educație, auto-gospodărire în viaţa de zi cu zi şi comportament în societate, prin programele educative şi de informare.

Adresă:

Strada Iuliu Maniu nr 43, etj. 8, birou 811/B C.P 500091 - Brașov - România

Telefon: 0773 787 071
Contact: Rupi Gabor