Cultura

Shakespeare School Essay Competition

Perioada: 10.11.2014 - 30.05.2015 Activ în Bucuresti
1330,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Shakespeare School Essay Competition a fost initiat in 2009, din dorinta de a aduce in peisajul educational o competitie care sa incurajeze exprimarea creativa in limba engleza. In cei 6 ani, s-au inscris in proiect peste 24.000 tineri (11-20 ani) din peste 350 de localitati. Inscrierea este gratuita. Competitia ofera tinerilor din Romania o motivatie in plus pentru a-si perfectiona limba engleza, esentiala pentru succesul in cariera. Participarea este o experienta in sine, stimuland increderea in fortele proprii. Miza concursului, scolile de vara in Anglia, ofera sansa unei experiente multiculturale intr-un campus de elita. 30 de finalisti sunt premiati in fiecare editie. Ambasadorii concursului, personalitati marcante, ii motiveaza si le ofera modele de urmat in viata.

Scopul proiectului

50000 lei – care vor acoperi costurile premiilor pentru cei 30 de finalisti, constand in carti, biciclete, echipamente electronice, 4 scoli de vara in Marea Britanie.

Cui donez?

Beneficiarii proiectului sunt tinerii participanti la concurs, peste 3000 inscrisi in fiecare an si, in special, cei 30 de finalisti, atent selectati in urma evaluarii eseurilor.

De ce să donez?

Pentru ca viitorul sta in educatia copiilor si tinerilor si trebuie sa facem tot posibilul sa-I incurajam sa invete si sa isi urmeze visele. Trebuie sa venim in ajutorul acestor copii si tineri prin programe educationale care sa compenseze un sistem educational  deficitar. Credem ca incurajarea tinerilor performanti va crea modele pentru comunitatea lor si ca educatia va aduce schimbarea pe care ne-o dorim in societate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2347 vizualizări

ONG - Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a fost fondata in 2011, din dragoste pentru copii si din convingerea ca educatia le poate schimba viitorul. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi.

 

Proiectele Asociatiei se indreapta catre: copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea lb. engleze; copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete lb. engleza pentru a avea acces la un viitor mai bun.

 

Organizam anual Shakespeare School Essay Competition, concurs national de creatie in lb. engleza dedicat elevilor de gimnaziu, liceu. In 6 editii, 24000 de participanti si-au inscris eseurile in concurs.
Am dezvoltat programul Engleza pentru Viata, in care voluntarii merg in centre sociale si predau engleza. In doar 1 an, am reusit sa ajutam 1000 de copii din Bucuresti si din tara, iar numarul este in crestere.

Adresă: Str. Eufrosin Poteca, nr.42 A, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0752 120 855
Contact: Oana Pirvan