Antreprenoriat social

Si oamenii cu nevoi speciale pot si vor sa munceasca

Perioada: 05.12.2016 - 31.03.2017 Activ în Ilfov
5791,00 Lei
Sumă target: 36000 Lei
Donează

Descriere

Prin spalatoria noastra oferim locuri de munca persoanele cu dizabilitati, femeilor abuzate, familiilor cu mai mult de 4 copii care au o situatie financiara sensibila. Pentru a extinde activitatea spalatoriei si pentru a-i oferi posibilitatea de a deveni sustenabila, avem nevoie de un calandru -aparat special care calca automat lenjeria de pat intr-un mod profesional. In acest moment totul se calca cu o masina de calcat, timpul de executie a unei lenjerii este de 20 de minute, fiind capabili sa onoram un numar mic de comenzi, ceea ce se vede in veniturile scazute. Un calandru calca o lenjerie in mai putin de 5 minute.

Articole externe

Scopul proiectului

Extinderea activitatii spalatoriei de haine si covoare in care lucreaza persoane cu dizabilitati, femei abuzate, oameni cu situatii financiare deosebite, pentru a creste veniturile, a optimiza munca si a crea o unitate protejata sustenabila care genereaza noi locuri de munca.

Cui donez?

Izabela are sindrom Down, primul job din viata ei i l-a oferit spalatoria noastra! Tincuta este surdo-muta, in ciuda faptului ca ii este greu sa comunice, intelegerea colegilor cu care lucreaza o fac sa puna in munca ei multa determinare si rabdare. Acestia sunt o parte din oamenii din spalatoria noastra! Donati ca sa ii ajutam sa lucreze mai bine si mai usor, cu mai mult spor, pentru a ajuta spalatoria sa isi extinda activitatea, sa devina profitabila si astfel sa putem mentine /crea noi locuri de munca, pentru oameni ca ei! Donati ca sa putem cumpara acest calandru, aparat ce automatizeaza calcalrea lenjeriilor si astfel sa putem prelua mai multe comenzi si sa putem oferi locuri de munca sigure!

De ce să donez?

Oamenii cu nevoi speciale, fie ca au dizabilitati, o situatie financiara deosebita sau trec prin experiente de viata foarte grele isi doresc sa reuseasca, sa aiba o viata decenta. Un loc de munca ii ajuta sa isi sustina independenta, sa isi creasca familiile. Tincuta este surdo-muta, insa muncete cu multa determinare, vrea sa arate ca poate sa faca treaba buna si asa ESTE!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5209 vizualizări

ONG - Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual

Experienta practica pe care o avem de doua decenii ocupandu-ne de copiii, tinerii, adultii si varstnicii care sunt marginalizati, exclusi, condamnati, abandonati sa traiasca o viata austera fara culoare si bucurie, sansele lor fiind foarte mici pentru a fi considerati normali in societate ne da puterea sa ne continuam activitatile.

In centrele noastre oferim servicii specializate tinerilor cu dizabilitati intelectuale severe dar si varstnicilor.


www.organizatia-suedeza.ro

 

Facebook: https://www.facebook.com/OrganizatiaSuedeza/

 

Adresă:

Str Scolii, nr 5,Voluntari, Jud.Ilfov 

Telefon: 0744370487
Contact: Sandica Popescu