Social

Simte Arta

Perioada: 01.04.2013 - 01.11.2013 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 320000 Lei
Donează

Descriere

Scopul proiectului „Simte Arta” constă în îmbunătăţirea accesului persoanelor cu dizabilităţi în 5 muzee din România. Vom introduce în muzee reproduceri după opere de artă pe care nevăzătorii să le poată atinge (3D lemn, basoreliefuri pictate), cataloage cu descrierea galeriilor din muzeu în limbaj Braille, covoare tactile, lize electrice, interpreţi mimico-gestuali, ghiduri audio, ateliere pentru copii.

Articole externe

De ce să donez?

Donează pentru că persoanele cu dizabilităţi au nevoie de motive si locuri unde să meargă. Prin donaţia ta vei participa la facilitarea accesului persoanelor cu dizabilităţi în cel puţin 5 muzee din România.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
994 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Dezvoltare Urbana

Asociaţia pentru Dezvoltare Urbană este o organizaţie non-guvernamentală din România fondată în 2009, a cărei misiune este să găsească soluţii la unele probleme ale comunităţii pentru o dezvoltare durabilă a acesteia. Obiectivele principale sunt încurajarea inovării şi modernizării prin punerea în aplicare a proiectelor noastre şi iniţierea unor programe care pot servi drept exemplu în diferite domenii ale dezvoltării umane.

Adresă: Str. Stirbei Voda, nr. 158, bl. 23 A, et 2, ap 7, sector 1
Telefon: 0722 594 485
Contact: Dan Patzelt
Website: www.procivic.ro