Sanatate

Smile Africa

Perioada: 03.04.2019 - 31.12.2019 Activ în Bucuresti
15890,00 Lei
Sumă target: 35000 Lei
Donează

Descriere

În perioada 11 aprilie – 03 mai 2019, cei 11 voluntari ADRA România s-au deplasat în Africa în cadrul celei de-a 11-a acțiuni umanitare de solidaritate internațională cu refugiații și vor asigura gratuit, în parteneriat cu ADRA Internațional și Spitalul Adventist Ishaka, consultații, tratamente medicale, zeci de operații chirurgicale specifice și alte activități medicale în cadrul proiectului ADRA „Speranta pentru imigranți”, principala activitate desfășurându-se în Uganda, țara care a primit 1.200.000 de refugiați din Republica Democrată Congo, dar și țara în care anual mor 200.000 copii, până la vârsta de 5 ani.

Update1: Echipa de voluntari s-a intors cu bine si puteti vedea un raport aici: RAPORT

 

 

Articole externe

Scopul proiectului

Alinarea suferinței oamenilor nevoiași din Uganda și Rwanda prin tratamente medicale și operații chirurgicale.

 

Cui donez?

Toți banii vor ajunge prin ADRA România direct la pacienții care vor beneficia de acțiunea umanitară.

In urma activitatii din Uganda, voluntarilor le-a fost atrasa atentia de niste niste studenti la medicina sau asistenta medicala. Dorinta noastra este sa ii ajutam pe trei dintre ei: Patrick, Ritha si Bennett.

De asemenea, dorim sa achizitionam pentru specialistil chirurg al spitalului Ishaka un bisturiu electrocauter. Costul acestuia este de 9000 lei.

Multumim frumos tuturor celor care doresc sa se implice in acest proiect!

De ce să donez?

Poți alina suferința unor oameni care nu au posibilități financiare să își permită o operație chirurgicală sau un tratament care în România este la îndemâna oricui.

 

4991 vizualizări

ONG - AGENTIA ADVENTISTA PENTRU DEZVOLTARE, REFACERE SI AJUTOR

ADRA România este o organizaţie neguvernamentală şi nonprofit, care are ca obiect de activitate ajutorarea persoanelor aflate în dificultate de pe întreg cuprinsul ţării.

Din noiembrie 2003, ADRA România a devenit membru al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale şi pentru Protecţia Copilului (FONPC).

Răspunsul prompt cu care ADRA a intervenit la nevoile oamenilor de pe întreg globul, i-a conferit, în 1997, statutul de membru consultativ în Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite (ECOSOC).

ADRA este una dintre cele mai răspândite organizaţii non-guvernamentale din lume, cu o prezenţă activă în peste 130 de ţări, şi se conduce după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebire de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

Adresă:

B-dul Pache Protopopescu No. 85, Sector 2 Bucuresti, Romania, Cod 021401

Telefon: +40212525117
Contact: Monica Brinceanu
Website: www.adra.ro