Social

Solidar Social

Perioada: 19.02.2021 - 01.06.2022 Activ în Bucuresti
3010,00 Lei
Sumă target: 4876300 Lei
Donează

Descriere

Proiectul “Solidar social” este o acțiune umanitară inițiată de Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice. 

A pornit ca o soluție de criză provocată de pandemia de covid-19, luând amploare rapid și implicând zeci de oameni în doar câteva zile.

Scopul proiectului

Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți oamenii aflați în sărăcie, la doctori aflați în prima linie, copii flămânzi sau bătrâni ce, altfel, nu și-ar permite să mănânce mâncare gătită, zilnic. Astfel, ne propunem să gătim 1 milion de porții, anual, și să construim 5 cantine sociale. 

Cui donez?

Beneficiarii Soldiar Social sunt:

    • 200 de medici și cadre medicale de la Institutul Matei Balș, Spitalul Fundeni și Colentina;
    • 250 de persoane vârstnice aflate în evidențele DGASPC;
    • 100 de copii din Centrul de Zi al Salvați Copiii, din Petrila, județul Hunedoara.

 

De ce să donez?

Nevoile noastre sunt extrem de diverse și suntem convinși că doar omul ne poate ajuta să ajungem să ne îndeplinim scopul. Desigur, nu un singur om, dar orice ajutor, oricât de mic, nu va fi irosit. 

Donează și tu o porție de mâncare și hrănește un doctor aflat în prima linie, un copil flămând sau un bătrân ce, altfel, nu și-ar permite să mănânce mâncare gătită, zilnic.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3424 vizualizări

ONG - Black Sea FooDignity Association

Colaborăm cu instituții și cu alte organizații non-guvernamentale atât pe plan local cât și internațional pentru a identifica eficient nevoile comunităților vulnerabile si a ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie. Lucrăm împreuna cu spitale, cu familiile pacienților, cu familii sau persoane vulnerabile, cu centre de refugiați pentru a asigura hrană celor ce au fugit din calea conflictelor armate sau din alte situații de urgență.

Adresă:

Bucuresti, Sector 2, Str. Johannes K. Kepler, Nr 27, Et 1, Ap 2

Telefon: 0757327030
Contact: Andrei Dragoi
Website: https://bsfda.ro