Sport

Sport pentru persoane cu dizabilitati. Tenis,Baschet

Perioada: 20.12.2017 - 05.08.2018 Activ în Arges Bucuresti Dolj Teleorman
100,00 Lei
Sumă target: 90000 Lei
Donează

Descriere

Drumul către o sănătate bună nu se oprește atunci când o persoană cu dizabilități este eliberată din spital. Chiar dacă viața sa poate fi salvată, starea sa medicală s-a stabilizat și el a fost eliberat cu un scaun cu rotile sau o proteză, aceasta nu înseamnă că reabilitarea acestei persoane este completă.
Este o lungă perioadă de reabilitare intensă care se află înainte, pe măsură ce această persoană se adaptează lent la o viață nouă. Mulți oameni se nasc cu un handicap și nu au o schimbare bruscă a funcției lor. Una dintre activitățile care pot îmbunătăți sănătatea, bunăstarea și calitatea vieții oricărei persoane cu dizabilități este sportul.

Articole externe

Scopul proiectului

EXISTENTA UNUI HANDICAP LA O PERSOANA NU PRESUPUNE EXCLUDEREA SA DIN VIATA SOCIALA SI PROFESIONALA CI O PROVOCARE A FACE SLALOM PRINTRE OBSTACOLE SI DE A-SI INTARI POTENTIALUL, PSIHICUL SI DORINTA DE  REUSITA!

PRIN ACEST PROIECT, PERSOANELE CU DIZABILITATI VOR AVEA OCAZIA :

-SA ISI RECASTIGE ECHILIBRUL FIZIC & PSIHIC;

 -SA ISI DEPASEASCA LIMITELE;

 

Cui donez?

SOCIATIA PRIMII PASI SPRE PERFORMANTA ESTE O ASOCIATIE NON-PROFIT DIN JUDETUL ARGES SI URMARESTE REACTIVAREA POTENTIALULUI INDIVIDUAL RESTANT AL PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN INTERMEDIUL SPORTULUI, JOBULUI SI SOCIETATII CIVILE

 PIEDICILE MAJORE CARE STAU IN CALEA AFIRMARII PERSOANELOR CU DIZABILITATI SUNT: ATITUDINILE NEGATIVE, GANDIREA STEREOTIPICA SI PRESUPUNERILE PRIVITOARE LA CE POT SI CE NU POT PERSOANELE CU DIZABILITATI

 IN REALITATE, PERSOANELE CU DIZABILITATI DISPUN DE ARIE LARGA DE ABILITATI CARE POT FI REACTUALIZATE SI DEZVOLTATE PERMANENT

PRIN SPORT, UTILIZATORUL DE SCAUN RULANT TRANSMITE UN MESAJ SIMPLU:‘’DA, SI EU POT FI CAMPION  PENTRU CA AM VOINTA SI ASTA NU MI-O POATE LUA SAU DA NIMENI!

PROMOVAM SPORTUL CA ALTERNATIVA DE REINTEGRARE IN SOCIETATE A PERSOANELOR CU DIZABILITATI

 

De ce să donez?

Asociatia Primii pasi spre performanta ofera transparenta totala tuturor celor care doresc sa sustina proiectele noastre, fie ca sunt persoane fizice sau juridice.Obiectivul proiectului nostru este de a atrage cat mai multe persoane cu dizabilitati in lumea sportului astfel incat sa cunoasca impactul major pe care il poate avea sportul in viata lor.

Fii alaturi de noi!

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
253 vizualizări

ONG - Asociatia Primii Pasi Spre Performanta

 Asociatia Primii pasi spre performanta este o asociatie non-profit din judetul Arges si urmareste reactivarea potentialului individual restant al persoanelor cu dizabilitati prin intermediul sportului, jobului,educatie,sanatate si societatii civile.

Adresă:

str.Craiovei,Nr 92,Pitesti,jud Arges

Telefon: 0761041218
Contact: Craciun Alexandru Flavian
Website: www.appsp.ro