Sanatate

Start22: Da start catre cea mai buna versiune a ta

Perioada: 20.12.2021 - 31.05.2022 Activ în Timis
10,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Start22+ este un proiect ce oferă tuturor persoanelor interesate șansa de a adopta o alimentație bazată pe plante și un stil de viață vegan. Acesta a fost lansat în martie 2019, iar de atunci peste 8,000 de înscriși au avut șansa de a primi îndrumări, sfaturi și ajutor din partea unei echipe de mentori și dieteticieni autorizați, în mod absolut gratuit.

Programul se desfășoară 100%, pentru ca oamenii din întreaga țară să poată lua parte la el. Participanții au șansa de a învăța atât despre o alimentație mai sănătoasă, bazată pe plante, cât și despre importanța adoptării unui stil de viață vegan pentru eliberarea animalelor exploatate în ferme sau pentru lupta împotriva crizei climatice.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului este acela de a oferi sprijin gratuit cât mai multor persoane care sunt interesate în a adopta un stil de viață mai sănătos cu mediul înconjurător, cu animalele și cu propria lor sănătate, în mod gratuit și de a-i face mai conștienți cu privire la impactul pe care alegerile lor alimentare îl au.

Cui donez?

Asociației F.R.E.E. - infiintata acum 4 ani

Acest proiect se adresează celor care, deși își doresc să fie mai sănătoși, mai conștienți și mai blânzi, nu știu de unde să înceapă sau poate nu își permit să acceseze resursele de care ar avea nevoie. Prin Start22+ ne asigurăm că aceștia primesc atât informații verificate, cât și toată susținerea de care ar au nevoie.

Donația dumneavoastră va fi folosită integral pentru acoperi costurile de marketing ale proiectului. Chiar dacă întreaga echipă de mentori și dieteticieni este formată din voluntari, pentru a putea ajunge la cât mai multe persoane avem nevoie de aproximativ 5000 de lei lunar pentru a putea promova conținutul nostru online și pentru a reuși să ajungem la aproximativ 1,000 de oameni și a le oferi programul nostru.

De ce să donez?

Pentru că este foarte important ca gradul de conștientizare cu privire la situația animalelor din ferme, a mediului înconjurător și a unei alimentații sănătoase să crească în România, iar cu fiecare 20 de lei donați, ajungem la alte două persoane, pentru a-i oferi și ei programul nostru gratuit și a le da șansa de a deveni mai sănătoase, mai conștiente și mai blânde.

384 vizualizări

ONG - Asociatia F.R.E.E.: Freedom and Respect for Every Earthling

Felul în care exploatăm animalele și chiar faptul că o facem ridică multe probleme atât pentru animale, cât și pentru natură și, în final, pentru sănătatea noastră.

Am fondat asociația F.R.E.E. în anul 2017 cu scopul principal de a promova drepturile animalelor și veganismul în România, de a informa cu privire la suferința animalelor din ferme, dar și de a le îmbunătăți viața. Ne preocupă, de asemenea, protecția mediului și sustenabilitatea, aceste valori fiind reflectate în proiectele noastre.

Prin proiectele noastre variate luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme.

Adresă:

Timisoara
300414

Telefon: 0734 826 354
Contact: Daniel Ioniță