Educație

Supereroi Prin Educatie

Perioada: 01.07.2019 - 31.12.2020 Activ în Dâmbovita Giurgiu Mures Teleorman
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Ne propunem să aducem și anul acesta magie copiilor mai puțin privilegiați și contăm pe ajutorul vostru să facem o echipă fantastică. 

MIȘCARE - Echipăm copiii

Echipamente sportive noi, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru ca ei să se poată bucura de copilărie. 

RESURSE – Echipăm profesorii

Resurse de cea mai bună calitate,  contribuind la consolidarea unui sistem de învățământ modern.

CULOARE – Echipăm școala

Echipamente și dotări de calitate, de clădiri sigure și rezistente, iar această inițiativă de a îmbunătăți infrastructura școlară. 

 

Vrem să îi încurajăm să fie arhitecții propriului lor viitor, să se poată concentra pe ce e cu adevărat important pentru ei, pe cunoaștere, explorare, pe dobândirea abilităților necesare îmbunătățirii vieților lor, dar și a comunității.

 

 

Scopul proiectului

Am creat campania astfel încât să acoperim mai multe arii de nevoi ale copiilor și ale dascălilor, de la materiale didactice și educaționale la mobilier școlar și echipamente sportive, până la produse de igienă, aparate de încălzire și materiale pentru renovarea clădirilor școlii sau a terenurilor de sport. 

Cui donez?

Copiii și dascălii celor 41 de unitati de invatamant din mediul rural din judetele: Prahova, Mures, Teleorman si Dambovita.

# numărul de elevi care studiază în cele 15 unităti de învătământ: 3200 elevi
# numărul de cadre didactice din cele 12 unităti de învătământ: 100 cadre didactice
# personalul auxiliar 40
# instituţiile partenere şi colaboratoare în proiect.

 

Pentru noi este importantă vocea lor, ei au puterea de a adăuga magie și culoare școlii lor, astfel că i-am rugat sa ne scrie o scrisoare cu ce si-ar dori ei pentru scoala lor. Puține momente se compară cu cele când le citim scrisorile pline de emoții și încântare să colaboreze către un scop comun, încurajați și îndrumați de dascălii lor.

De ce să donez?

Vrem ca, prin eforturile noastre, copiii și dascălii să prindă mai multe puteri .

Structura educației copiilor din mediul rural e șubredă, iar noi ne propunem să o consolidăm împreună cu voi. Vrem să fim la rândul nostru arhitecții educației lor, să îmbunătățim sistemul de rezistență al acesteia. Astfel, putem pune temelia unui viitor neumbrit de sărăcie. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2202 vizualizări

ONG - Asociatia Aura Ion

Asociatia ”Aura Ion” este o organizație non-profit, fondată în anul 2014, și este înregistrată în Registrul Național al ONG-urilor cu numărul: 19917/A/2015. Scopul nostru este să unim oamenii din toate categoriile sociale prin desfășurarea activităților cu caracter umanitar și caritabil, promovând astfel voluntariatul și responsabilitatea socială. Fondurile strânse în urma acțiunilor noastre sunt direcționate deopotrivă către copii, tineri, adulți și vârstnici din categorii sociale defavorizate.

Adresă:

Strada Verii, numarul 2, Clinceni, Ilfov

Telefon: 0729942266
Contact: Georgiana Zeca
Website: www.auraion.ro