Sport

Sustine cataratorii cu dizabilitati din lotul Romaniei la paraclimbing

Perioada: 05.12.2016 - 01.10.2017 Activ în Bucuresti
2371,00 Lei
Sumă target: 34000 Lei
Donează

Descriere

Mai intai a fost un om care si-a urmat o pasiune devenind  campion. O experienta personala  i-a adus in dar un nou fel de a privi lumea. De aici, indrazneala de a gandi: daca eu am reusit, atunci si ei o pot face. Ei sunt copiii cu deficiente (vaz, auz, autism) care practica escalada ca terapie alternativa in cadrul programelor noastre specializate. Sa ii intalnesti, te poate face sa gandesti diferit despre:  Obstacol, Neputinta, Prietenie, Disciplina si Performanta. In doar trei ani de lucru, sportivii nostri au obtinut mai multe titluri la competitii nationale si internationale.  Acum si noi, impreuna cu copiii care nu sunt (inca) in lotul de performanta,  experimentam diferit cuvintele: Model, Inspiratie si Bucurie. Ne dorim sa impartasim asta cu voi si Impreuna sa depasim imposibilul.

Articole externe

Scopul proiectului

Asigurarea finantarii necesare pt participarea lotului de performanta  la 3 competitii internationale de paraclimbing din 2017.

Cui donez?

Sportivilor cu dizabilitati si antrenorilor lor - 4 (locuri) sportivi calificati si 2 antrenori  X 3 competitii internationale, 2017.

Celor 50 de copii cu nevoi speciale care participa la programele noastre in mod curent. Pentru ei, sportivii din lotul de performanta sunt modele de urmat, colegi care le insufla pasiunea pentru sport si ii sprijina in invatarea unui nou fel de a privi lumea si de a lua parte la viata.

De ce să donez?

Pentru sansa sportivilor cu dizabilitati de a urca pe podiumurile internationale.

Pentru a impartasi impreuna experienta  imposibilului care poate fi depasit.

Pentru bucuria de a fi parte la ceva mai mare decat noi.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5668 vizualizări

ONG - Climb Again

600 de copii cu deficienţe şi-au îmbunătăţit în ultimii trei ani calitatea vieţii făcând ceva aparent imposibil pentru ei: ESCALADA.

Da, escalada. Da, copii care nu văd se caţără pe pereţi mai înalţi decât un bloc cu zece etaje – şi o fac suficient de bine încât să câştige şi medalii la concursuri internaţionale de paraclimbing.

De trei ani (2014 – 2017) Climb Again schimbă fundamental viaţa copiilor si tinerilor nevăzători cu care lucrează – şi îi ajută să se integreze în societate, fie că vorbim de a se gândi să se angajeze, fie că încep să mearga singuri cu bastonul (ceva de neimaginat pentru ei – în special din jenă, nu atat din cauza infrastructurii cum am putea crede).

Adresă:

Strada Cap. Eftimie Z. Croitoru, nr. 2A, bl. 309, sc. 2,
ap. 15, sector 6, București, România

Telefon: 0765162865
Contact: Claudiu Miu