Social

TABARA TIBERIUS EDITIA VIII

Perioada: 29.06.2023 - 31.07.2023 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Ne-am propus anul trecut să ne ocupăm îndeaproape de un număr de copii instituționalizați in cadrul primelor ateliere desfășurate în centrul educațional TIBERIUS. Am desfășurat pentru ei ateliere educaționale sau non-formale și am creat o strânsă legătură afectivă cu aceștia. Vrem să-i recompensăm pentru rezultatele școlare cu o mini-vacanță la munte. Timp de 6 zile vom petrece într-o stațiune de munte atât momente distractive, dar și educaționale. Dezvoltăm și abilități pentru o viață independentă pentru că vom găti împreună, ne vom organiza timpul împreună și fiecare copil va avea grijă de camera în care va fi găzduit, pentru ca aceasta să rămână curată și îngrijită. Costul unui copil de a merge la munte este 500 ron.

Scopul proiectului

Scopul Escapadei la munte este de a asigura o scurtă vacanță la munte pentru un număr de 20 de copii proveniți din centre de plasament.

Cui donez?

Tinerilor si copiilor  care provin dintr-un mediu defavorizat atat copiii din familii monoparentale cat si copiilor din centrele de plasament

De ce să donez?

Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate

223 vizualizări

ONG - ASOCIATIA T.I.B.E.R.I.U.S.

Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. s-a înființat din dorința de a veni atât în ajutorul copiilor și tinerilor instituționalizați, cât și a celor proveniți din medii sociale defavorizate, aflați în situații de risc (bătrâni, bolnavi, familii cu posibilități financiare și materiale reduse, oameni și copii ai străzii).

 

Adresă:

Sediul Social
Romania, Bucuresti, sector 2
str. Teleajen, nr. 3
E-mail: tiberiusasociatia@yahoo.com

CIF: 36232451
Conturi Banca Transilvania:
RON: RO42BTRLRONCRT0369724101
EUR: RO89BTRLEURCRT0369724101

Telefon: 0720442826
Contact: TIBERIU ANTIPA