Sanatate

THEODORA VREA LA GRADINITA

Perioada: 17.11.2017 - 31.12.2019 Activ în Bucuresti
11599,00 Lei
Sumă target: 18000 Lei
Donează

Descriere

Theodora are 6 ani  si este o fetita vesela si puternica. Ea a fost diagnosticata cu o boala metabolica rara, ACIDURIE GLUTARICA TIP 1.

In primele 4 luni de viata boala i-a facut leziuni pe creier atat de grave, incat nu i s-au dat sanse de recuperare. A trecut de doua ori pe langa moarte si totusi a reusit sa invinga. Toti anii de terapii au ajutat-o sa invete sa stea in fund, sa tina lucruri in mana, sa faca lucruri ca un copil normal. 

Asa a ajuns la gradinita, insotita de terapeut. O aseaza in scaun, ii da jucariile, o ajuta sa deseneze si sa decupeze, ii da sa manance si o duce la baie. Terapeutul e umbra Theodorei 3 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Iar prezenta terapeutului costa 3000 de lei pe luna.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a strange banii necesari pentru ca Theodora sa poata sa mearga la gradinita alaturi de terapeut si in urmatoarele 6 luni. 

Cui donez?

Donatia ta ajunge in contul asociatiei IMPREUNA MERGEM MAI DEPARTE si ajuta la imbunatatirea calitatii vietii Theodorei. 

Cu 50 de lei poti sa cumperi o ora de terapie. Cu fiecare ora petrecuta la gradinita, Theodora isi face un nou prieten, invata un cantecel sau reuseste sa deseneze de una singura.

De ce să donez?

Doneaza pentru ca Theodora sa aiba sansa la o viata normala si sa invete in continuare cantece si poezii alaturi de colegii ei. Doneaza pentru ca Theodora are nevoie de terapeutul ei in drumul spre independenta. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
11074 vizualizări

ONG - ASOCIATIA IMPREUNA MERGEM MAI DEPARTE

Asociatia IMPREUNA MERGEM MAI DEPARTE este o institutie non-guvernamentala avand drept scop cresterea calitatii vietii persoanelor cu nevoi speciale,precum si a familiilor acestora prin identificarea si ajutoararea in bani, bunuri sau servicii a acestora.

Adresă:

str. Sold. Tina M Petre Nr.7 , sect. 3, Bucuresti

Telefon: 0728524894
Contact: Moroianu Adrian-Valentin
Website: www.immd.ro