Social

Tabara Dorului

Perioada: 01.08.2018 - 01.09.2019 Activ în Brasov
1400,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

Tabara Dorului este un eveniment organizat de Asociatia „Exista viata dupa doliu!” pentru a oferi alinare si clipe de bucurie copiilor care au pierdut un parinte si parintilor singuri.

In fiecare editie a Taberei participa 8-9 famlii, 

Scopul proiectului

Activitatile Taberei ajuta la imbunatatirea comunicarii dintre membrii familiei, la dezvoltarea capacitatii de a gestiona perioada de doliu si ajuta familia sa se integreze mai usor in societate, depasind prejudecatile care privesc familiile cu un singur parinte. 

Cui donez?

Familii monoparentale (copii minori) care au suferit recent decesul unuia dintre parinti. 

De ce să donez?

60 lei = o ora de activitati terapeutice pentru intreaga familie 

200 lei = o zi de activitati terapeutice pentru un copil 

Costul real al Taberei ar fi de 2500 lei/ familie pentru pachetul complet (cazare, mese, activitati terapeutice), iar noi dorim sa ajutam cat mai multe familii sa participe. Astfel, 5 familii vor primi o reducere de 50% si 3 sau 4 familii vor participa gratuit (daca se afla intr-o situatie financiara dificila). 

 

1441 vizualizări

ONG - Asociatia "Exista viata dupa doliu"

Asociația “Există viaţă după doliu” derulează proiecte pentru copiii care au pierdut recent un părinte, prin care ei pot socializa cu alți copii care și ei cunosc bine dorul de mamă sau de tată: excursii cu familia, Tabăra Dorului și grupuri de sprijin. 

Adresă:

Bucuresti

Telefon: 000000000
Contact: Mihaela Ioanitoaia