Sanatate

Tabara MagiCAMP

Perioada: 25.11.2015 - 31.12.2018 Activ în Dâmbovita
39757,00 Lei
Sumă target: 80000 Lei
Donează

Descriere

MagiCAMP este tabara destinată copiilor cu afecțiuni oncologice. Pentru copil și pentru familia lui cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii  petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia. MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică  joacă. Joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joaca pentru cei carora le este greu. Joaca luata in modul cel mai serios, pusa la cale si discret supravegheata de oamenii cei mai pregatiti pentru asta, medici onco-pediatri, psihologi specializati, entertaineri.

Scopul proiectului

MagiCAMP isi propune sa-i scoata pe copii din mediul care le aminteste permanent de suferinta prin care trec si sa contribuie la ridicarea moralului acestora si al familiilor.

Cui donez?

Donatiile sunt destinate copiilor bolnavi de cancer care vor ajunge in tabara MagiCAMP. Ei provin din toate regiunile tarii si sunt selectati de medicii specialisti de la Institutul Oncologic Bucuresti (IOB), Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, dar si de la alte spitale din tara.

De ce să donez?

Donezi pentru zambetul micutilor bolnavi de cancer, pentru a-i ajuta sa redescopere COPILARIA pierduta in salile de tratament.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3021 vizualizări

ONG - Asociatia MagiCAMP

MagiCAMP a fost o tabără. Una specială, pentru copiii cu afecțiuni grave de sănătate. Copiilor cărora le este greu, copiilor cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: Joacă la greu. 
 
MagiCAMP este între timp un ecosistem de proiecte care vin în ajutorul acestor copiilor și al familiilor lor. MagicHOME, MagicBOX, MagicTICKET, MagiCALL sunt proiectele prin care împreună îi putem ajuta să depășească încercări pe care cei mai mulți dintre noi nu ni le putem nici măcar imagina.  
 
We are MagicMakers. Magic is something you make!
Adresă:

Str.Noua, nr 12, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0722624922
Contact: Mihaela Calinoiu
Website: www.magicamp.ro