Sanatate

Tabara MagiCAMP

Perioada: 25.11.2015 - 31.12.2018 Activ în Dâmbovita
71164,00 Lei
Sumă target: 80000 Lei
Donează

Descriere

MagiCAMP este tabara destinată copiilor cu afecțiuni oncologice. Pentru copil și pentru familia lui cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii  petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia. MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică  joacă. Joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joaca pentru cei carora le este greu. Joaca luata in modul cel mai serios, pusa la cale si discret supravegheata de oamenii cei mai pregatiti pentru asta, medici onco-pediatri, psihologi specializati, entertaineri.

Scopul proiectului

MagiCAMP isi propune sa-i scoata pe copii din mediul care le aminteste permanent de suferinta prin care trec si sa contribuie la ridicarea moralului acestora si al familiilor.

Cui donez?

Donatiile sunt destinate copiilor bolnavi de cancer care vor ajunge in tabara MagiCAMP. Ei provin din toate regiunile tarii si sunt selectati de medicii specialisti de la Institutul Oncologic Bucuresti (IOB), Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul Clinic Fundeni, dar si de la alte spitale din tara.

De ce să donez?

Donezi pentru zambetul micutilor bolnavi de cancer, pentru a-i ajuta sa redescopere COPILARIA pierduta in salile de tratament.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
7810 vizualizări

ONG - Asociatia MAGIC

Taberele MagiCAMP  ne-au făcut să descoperim și probleme pe care nu le cunoșteam când ne-am apucat de treabă: situația deseori precară a familiilor din care provincopiii pe care îi întâmpinăm în tabere.  Cu MagicBOX trimitem pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. În MagicHOME oferim cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament.

Prin MagicHELP facilităm accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu
afecțiuni grave.
Cu MagicTICKET oferim vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile.

Construim case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă.

Avem si alte proiecte:

MagicEDU

MagicMakers

MagiCARE

MagicEDU

Sofer de Suflet

Caravana MAGIC


Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. https://asociatiamagic.ro/

Adresă:

Str.Noua, nr 12A, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0745578489
Contact: Corina Banu