Sanatate

Tech4kids- platforma online pentru combaterea obezitatii infantile

Perioada: 05.12.2016 - 19.02.2018 Activ în Bucuresti
2265,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

Tech4kids isi propune sa asigure consiliere, sprijin, solutii copiilor obezi si familiei acestora. 1 din 3 copii din Romania este obez, tara noastra ocupand locul 2 in Europa. 22% dintre baietii si 24% dintre fetele de 11 ani au greutatea peste limită. Platforma online, accesibila la nivel national, va oferi informatii, resurse, specialisti care sa ajute copii, cu varsta intre 6 si 12 ani,  sa reuseasca- consultant online, SMS motivationale, videolectii de gatit, bratari monitorizare. Tech4kids va putea ajuta aprox 60 de copii cu intervenție specifică antiobezitate, iar platforma va ajunge la cel putin 1000 de copii din grupul tinta, cu informatii utile si consiliere. Tech4kids va trimite cel putin 1000 de SMS motivationale copiilor ce lupta cu obezitatea si familiilor lor

Scopul proiectului

Tech4Kids va construi o comunitate in jurul copiilor cu obezitate. O parte importanta va fi preventia si educarea spre un stil de viata sanatos. Componenta online a platformei va fi utila si in realizarea unui studiu detaliat, cu ajutorul unui grup de 25 de copii, cu privire la obiceiurile alimentare si de viata ale copiilor.

Cui donez?

Copiilor cu obezitate si cu risc de obezitate

De ce să donez?

Fiecare copil care este educat pentru sanatate va deveni un adult sigur pe el, sanatos, fara probleme psihologice și fizice. Viitorul poate fi bun, daca ii ajutam acum.

4037 vizualizări

ONG - Asociatia EduART

Eduart este o organizatie non-profit, bazata pe voluntariat,cu scopul de a sprijini invatarea creativa, atat in randul copiilor, cat si al adultilor, pe tot parcursul vietii. Activitatile sunt gandite pentru a promova cultura, arta, sanatatea, dezvoltarea personala. 

Adresă:

strada Principala nr 103, com Peris, judetul Ilfov

Telefon: 0722914985
Contact: Bogdan Ionescu