Social

Terapie prin arta si joc pentru copii care au suferit abandon, neglijare grav...

Perioada: 21.11.2017 - 31.12.2019 Activ în Bucuresti
5685,00 Lei
Sumă target: 83300 Lei
Donează

Descriere

Sprijinim dezvoltarea durabilă psiho-socială a copiilor care au suferit abuz, neglijare, abandon. Astfel, selectăm grupe de maxim 10 copii care au parte de o evaluare psihologică iniţială, un program specializat de intervenţie şi evaluarea ulterioară a progresului sau a schimbărilor apărute.

Prin programul de intervenţie evaluăm și adresăm simptome specifice copiilor cu istoric de traumă precum:

  • Tulburarea opoziționismului provocator
  • Tulburarea de conduită
  • PCS (Peer Conflict Scale) – agresivitate
  • Anxietate de separare
  • Anxietate generalizată
  • Stres posttraumatic
  • Tulburare reactivă de atașament.

Programul, care este împărțit pe module, se derulează pe o perioadă de câteva luni pentru aceeaşi grupă.

Articole externe

Scopul proiectului

Interventii prin arta si joc la 3 grupe a maxim 10 copii care au suferit abuz, neglijare, abandon, care sa contribuie la cresterea capacitatii de integrare sociala si scaderea gradului de infractionalitate in randul acestora.

Cui donez?

Copii care au suferit abuz, neglijare gravă, abandon.

De ce să donez?

Copiii care au suferit abandon, neglijare severă și abuz, dezvoltă tulburări psiho-emoționale specifice. Neadresate, aceste tulburări duc la imposibilitatea de a se integra social, de a avea un loc de muncă sau o relație stabilă. Efectele negative asociate se regăsesc atât în viața lor personală, cât și în costuri sociale precum detenție pentru infracțiuni sau spitalizare pentru consum de droguri.

5514 vizualizări

ONG - TZUBYS KIDS

Misiunea Asociaţiei este să se implice în promovarea adopţiei şi a plasamentului familial şi instruire în vederea îngrijirii competente a copiilor cu istoric de traumă.

Asociaţia „Tzuby’s Kids” a fost înființată ca urmare a unor experiențe personale ale fondatorilor avute cu copiii cu istoric de traumă din sistemul de protecție şi au trăit ei înșiși experiența vindecării acestora aplicând principiile de intervenție TBRI (Trust-Based Relational Intervention). Asociația „Tzuby’s Kids” este membră a Alianței România Fără Orfani (ARFO) şi parte a Consorțiului de Traumă al Alianţei având formatori acreditați ANC/CNFPA fiind acreditată ca prestator autorizat de servicii sociale, în conformitate cu prevederile Legii 197 din 2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale.

Adresă:

Monaco Towers, Șoseaua Berceni 96, Tower A, Ap.1205,
041912 - Bucharest, Romania (Map | Harta)

Telefon: 0730707128
Contact: Liviu Mihaileanu