Social

Totii copiii au dreptul la copilarie

Perioada: 05.01.2018 - 28.02.2018 Activ în Bucuresti
2910,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Acum un an, din surplusul de bani rămăși în urma donațiilor pentru insignele #rezist (donații oferite de peste 600 de persoane) am finanțat realizarea a două cursuri pentru copii instituționalizați, de pe raza DGAS Sector 1: un curs de dans modern și un curs de descoperire prin povestire.

De ele au beneficiat circa 40 de copii, timp de 3 luni (12 ședințe pentru fiecare curs). Costuri totale: circa 8500 de lei.

A fost modalitatea noastră de a spune că, dincolo de luptele momentului legate de justiție și anticorupție, noi credem că avem un viitor împreună în această țara. Că toți copiii trebuie ajutați.

Vrem să reluăm acest program într-o formă mai organizată. Vrem să strângem din nou fonduri pentru a susține visele acestor copii. De data această pentru cel puțin 100 de copii.

Scopul proiectului

 Organizarea din nou a unor astfel de cursuri (dans și povestire, dar pot există și alte variante în funcție de deschiderea și disponibilitatea celor implicați) pentru un număr de 100-120 de copii timp de 3 luni.

Costuri estimate 25.000 lei.

 

Cui donez?

Beneficiarii programului vor fi copiii institionalizati din ofelinatele de pe raza DGAS Sector 1, proiectul fiind desfasurat prin CENTRAS in parteneriat cu Geeks for Democracy.

De ce să donez?

Pentru ei, copiii din orfelinate, zilele curg la fel. Nu există cu adevărat vacanțe sau duminici dacă nu există activități pe care să le aștepte cu drag. Activități care să le deschidă ochii și să îi facă să își dorească un viitor.

NOTE:
1. Procesarea donațiilor se face în decurs de 24 de ore. Abia atunci ele vor fi vizibile.
2. Pentru donații din exterior puteți folosi și contul Paypal: donatii@centras.ro (treceți la descriere "Toți Copiii")

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
montierrobert montier:
Numele meu este Robert MONTIER; Investitor privat în Franța. Proiectul dvs. mi-a atras atenția asupra site-ului bursabinelui.ro și aș dori să am mai multe informații. Puteți să-mi spuneți mai multe despre dvs. și suma forfetară pe care o căutați? Aici este adresa mea de email: montierrobert@outlook.fr
13 ianuarie 2018 15:12:47
3618 vizualizări

ONG - CENTRAS - Centrul de asistenta pentru organizatii neguvernamentale

Misiunea CENTRAS este de a contribui la dezvoltarea democratiei in Romania prin intarirea sectorului neguvernamental. Activitatile derulate acopera insa o plaja mai larga, aceasta fiind implicata in programe care tintesc la dezvoltarea capacitatii administratiei publice, sectorului de afaceri sau a institutiilor media.

De 20 de ani CENTRAS s-a dedicat acestei misiuni aderand la retele nationale si internationale de ONG-uri, promovand parteneriatul cu administratia publica si sectorul business, implementand proiecte de la cele de tip grass roots, la instruire sau advocacy.

Adresă:

Bd.Maresal Averescu nr.17, Pavilion F, et.3, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 223 00 10
Contact: Olga Popescu