Social

Transport Gratuit pentru persoane cu Handicap

Perioada: 14.10.2019 - 14.12.2019 Activ în Bucuresti
630,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

In Bucuresti exista aproximativ 70.000 de persoane cu handicap. Multi dintre acestia nu reusesc sa ajung la spital sau in alte locuri deoarece nu se pot descurca pe cont propriu. Taxiurile nu le onoreaza comenzile deoarece nu incape scaunul cu rotile in portbagaj, autobuzele nu au rampe functionale. Acesti oameni traiesc adevarate drame.

Sustine-ne! Vrem sa ii ajutam pe acesti oameni!

Ajutam din 2013 persoane cu handicap, oferindu-le transport gratuit catre spitale / centre medicale. Totusi, resursele noastre logistice si financiare sunt limitate. Detinem o masina adaptata pentru persoane cu dizabilitati, dar nu putem acoperi din surse proprii in permanenta costurile acestuia (intretinere autoturism, combustibil etc.)

Impreuna putem face diferenta! Implica-te si tu!

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a ajuta persoane cu probleme grave financiare si medicale, oferindu-le transport gratuit catre spitale / centre medicale, folosind un autoturism adaptat (cu rampa).

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt persoanele cu probleme grave financiare si medicale: persoane cu dizabilitati, nevazatori, suferinzi de boli grave.

De ce să donez?

Prin donatia ta ne poti ajuta sa acoperim costurile reprezentate de combustibil si intretinerea autoturismului adaptat pe care il detinem. Vom transporta gratuit catre spitale / centre medicale persoane neajutorate, care nu se pot descurca pe cont propriu.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3300 vizualizări

ONG - Asociatia Taxi Gratis

Taxi Gratis este un proiect umanitar, prin care le oferim transport gratuit persoanelor cu probleme grave medicale si financiare, in Bucuresti. Suntem constienti de problemele pe care le intampina si le suntem aproape in momentele cand au nevoie de un mijloc de transport. 

Ajutam persoane cu handicap, nevazatori, suferinzi de boli grave.

De ce Gratis?

Problema transportului in randul persoanelor cu dizabilitati sau cu probleme grave financiare & medicale este una extrem de serioasa. Obtinerea unui mijloc de transport reprezinta un calvar pentru marea majoritatea dintre ei, la externare sau atunci cand trebuie sa faca deplasari intre domiciliu si unitati medicale.

 

Suntem adeptii faptelor bune, facute din suflet, neconditionat. Din acest motiv, credem ca nu conteaza cat de mult ajutam, ci faptul ca ne implicam zi de zi, incercand sa schimbam ceva. Acesta este motivul pentru care avem incredere ca putem dezvolta proiectele Taxi Gratis, prin ele schimband in bine vietile celor pe care ii ajutam.

 

 

Adresă:

 ALEEA ROTUNDA, NR.2, BL.H8, SC.B, ET.4, AP.39

Telefon: 0720892838
Contact: Alexandru Bobes