Educație

Trimite un copil in tabara de astronomie Explore The Sky - Maramures 08-14 August 2021

Perioada: 29.01.2021 - 31.05.2021 Activ în Maramures
0 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Tabara de astronomie Explore the Sky este dedicata copiilor si adolescentilor, ne propunem ca 10 locuri sa fie gratuite pentru copii fara posibilitati (regim all inclusive - vor fi asigurate gratuit 3 mese, cazarea la corturi tip Glamping, transport, acces la obiective, toate materialele utilizate in timpul taberei).

Tabara de astronomie “Explore the Sky” va explora tema universului vizibil si invizibil, prin lecturi, activitati practice si observatii nocturne cu telescoape si alte instrumente din observatorul nostru astronomic tip dome.

Activitățile sociale si excursiile (Planetarium Baia Mare, Cetatea Remetea Chioarului, Biserici de lemn), vor contribui la transformarea taberei intr-o experienta memorabila pentru copii.

 https://m.youtube.com/watch?v=bkjJPqDbFWY&t=0s

 

Scopul proiectului

Mai mult de 80% dintre americani si mai mult de 60% dintre europeni nu au vazut Calea Lactee intr-o noapte intunecata in splendoare ei, datorita polarii luminoase!

Tabara de astronomie Explore the Sky isi propune sa schimbe acest aspect pentru cativa copii si adolescenti, ne propunem ca 10 locuri sa fie gratuite pentru copii fără posibilități. 

Cui donez?

Pentru 10 de copii care provin din medii defavorizate sau din familii fara posibilitati  si care nu au fost in vreo tabara educativa.

De ce să donez?

Finanțarea este necesară pentru a trimite gratuit 10 copii fara posibilitati in Tabara de Astronomie Explore The Sky (vor fi asigurate gratuit 3 mese, cazare la corturi tip Glamping, transport, acces la obiective, toate materialele utilizate in timpul taberei)

 https://m.youtube.com/watch?v=bkjJPqDbFWY&t=0s

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1386 vizualizări

ONG - Asociatia Educatie Prin Aventura Remetea Chioarului

ASOCIATIA EDUCATIE PRIN AVENTURA REMETEA CHIOARULUI , este o persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, nonprofit, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil.

Scopul Asociației este acela de a contribui la educarea elevilor si a prescolarilor prin intermediul unor tabere educative, prin organizarea  proiectului Scoala Altfel (clasele primare, gimnaziale și de liceu ) in natura si intr-un mini parc aventura, prin desfasurarea de activitati in domeniul protejarii naturii si a mediului inconjurator.

Adresă:

Berchez 203 C, Remetea Chioarului,jud Maramures

Telefon: 0744316560
Contact: Sergiu Halandut