Educație

Un ghiozdan o sansa la viitor

Perioada: 26.08.2021 - 15.09.2021 Activ în Bucuresti
160,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Revenim cu proiectul nostru de suflet, prin care oferim ghiozdane pline cu rechizite copiilor din familii defavorizate socio-economic. După un an marcat de incertitudini și de școală online, foarte mulți copii s-au îndepărtat și mai mult de școală.

Cu ajutorul dvs. putem face ca acest început de an școlar să pară mai ușor pentru ei. Pe site veți găsi lista cu copiii cărora le vom duce ghiozdanele. Puteți alege un copil sau mai mulți, în funcție de posibilități. Vă rugăm doar să ne anunțați prin mesaj privat pe cine doriți să sprijiniți, (pentru a evita situațiile în care un copil primește mai multe rechizite iar un altul deloc). Vă rugăm să așteptați confirmarea noastră.

Scopul proiectului

Echipare de scoala a 100 copii din familii dezavantajate socio-economic.

Cui donez?

Copiilor incluși în proiect, copii ce provin din familii sărmane pentru care începutul de an școlar reprezintă o provocare. 

De ce să donez?

Pentru a ajuta 100 de copii să înceapă școala cu un ghiozdan nou, plin cu rechizite.

136 vizualizări

ONG - Asociatia EPCA

Dupa 10 ani de voluntariat in diverse institutii, ideea deschiderii unui ONG a venit natural. Dorinta de a ajuta a existat intotdeauna in noi, insa posibilitatea deschiderii acestui ONG s-a conturat pe parcurs, pornind de la discutii legate de experientele noastre profesionale si nemultumiri fata de ce vedem in jur, astfel ne-am reunit in aceasta formula: Adriana, Claudia si Florentina.

Lucrand deja cu copii din centre de plasament, am observat dorinta lor de a participa la diverse activitati (cursuri dans, pictura, etc). Astfel de activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatilor lor, prin faptul ca socializeaza, se simt inclusi si acceptati de ceilalti, invata lucruri noi, se simt apreciati, importanti.

Am decis sa abordam domeniul dezvoltarii personale si educationale prin cursuri non formale atat pentru copii cat si pentru adulti.

Adresă:

Mun.Bucuresti, Sector 3, Str. Armenis, nr 8-10.

Telefon: 0721574912
Contact: Dan Florentina