Protecția animalelor

Un pas mic catre un viitor mai bun

Perioada: 01.12.2020 - 29.12.2021 Activ în Galati
1465,00 Lei
Sumă target: 28000 Lei
Donează

Descriere

Câinii abandonați din România  sunt adesea victimele accidentelor auto, ce pot duce la răni grave sau chiar decesul animalului. Din păcate, de foarte multe ori, daunele provocate de aceste accidente sunt ireparabile. Chico, un cățel salvat recent de ROLDA, știe mai bine ca oricine ce înseamnă să fii un supraviețuitor. Nu a fost nevoie decât de câteva secunde pentru ca viața lui Chico să se schimbe complet: de la un câine ce spera la un viitor mai bun la animal speriat, incapabil să alerge și să se miște nestingherit.

Chico a învățat să se târască pentru a supraviețui, dar ROLDA speră că, cu ajutorul dumneavoastră, el și alți căței ca el, vor putea din nou să se bucure de viață ca orice cățel normal, și să pășească spre o viață nouă plină de iubire.

Scopul proiectului

Campania „Un pas mic către un viitor mai bun” are ca scop strângerea de fonduri pentru cumpărarea unui aparat pentru hidroterapie – o opțiune de tratament cu rezultat foarte bun în cazul câinilor care și-au pierdut mobilitatea în urma accidentelor de mașină. Cu ajutorul dumneavoastră ROLDA va putea oferi o nouă șansă la viață câinilor abandonați.

Cui donez?

ROLDA este o organizație nonprofit, cu o vastă experiență în salvarea și reabilitarea animalelor abandonate. De asemenea, ROLDA dorește să sprijine comunităţile sărace de iubitori de animale. Este greu să îi oferi cățelului tău un trai bun și acces la servicii medicale atunci când abia îți permiți să îți întreții familia.

Campania ROLDA “un pas mic către un viitor mai bun” are ca scop reabilitarea câinilor care și-au pierdut mobilitatea folosind  hidroterapia. Un aparat de hidroterapie poate face diferența dintre un câine care trăiește în suferință și un câine care privește cu speranță spre viitor.

De ce să donez?

Prețul șansei de a merge din nou este 6000 de euro, o sumă pe care cu siguranță  o putem strânge cu ajutorul iubitorilor de animale din România. Câinii nu pot înțelege de ce nu se mai pot mișca ca înainte, însă suferința lor este la fel de reală ca a oamenilor. De-a lungul timpului am văzut prea mulți câini mutilați de neglijența șoferilor. Este timpul să le oferim acestor câini o nouă șansă să pășească cu demnitate alături de familii iubitoare!

2524 vizualizări

ONG - Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340.

Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră.

Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative.

Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA

Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate. 

 

 

 

 

Adresă:

Sediul: com. Smârdan, jud. Galați
Adresa de corespondență: Str. Feroviarilor nr 16, Bl. C2, ap. 18
800563 Galați

Telefon: 0748903612
Contact: Elena Daniela Costin
Website: https://rolda.ro