Protecția animalelor

Vegan in Romania

Perioada: 20.12.2016 - 31.12.2022 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Prin platforma noastră informăm cu privire la cruzimea și modul injust în care sunt tratate animalele din ferme. Activitățile și evenimentele noastre se desfășoară atât online, cât și offline.
Ne bazăm pe surse de informare de actualitate și corecte, cum ar fi studii și documente acceptate în comunitatea științifică. Veganismul și drepturile animalelor sunt subiecte care trebuie tratate cu seriozitate și care au o bază solidă în filozofie, etică, ecologie, medicină și psihologie.
Informarea corectă este startul către orice schimbare spre bine. Fiecare dintre noi avem puterea de a modela lumea în care trăim prin alegerile noastre de zi cu zi. Cei mai mulți dintre noi nu vrem să facem rău, însă facem rău nenecesar atâtor ființe, de multe ori fără să conștientizăm cu adevărat acest lucru.

Articole externe

Scopul proiectului

Dorim să promovăm un stil de viață vegan (un mod de a trăi mai conștient și mai integru ce presupune a nu exploata, pe cât posibil și practicabil, nici un animal), prin oferirea de informații bazate pe surse de încredere. Toate acestea ne propunem să vină ca sprijin în adoptarea și menținerea acestui stil de viață adaptat la contextul românesc.

Cui donez?

Asociației F.R.E.E. - infiintata acum 4 ani.

De ce să donez?

Vegan în România este unul dintre puținele proiecte din România care promovează empatia pentru toate animalele, inclusiv cele din ferme. Donând, ajuți o echipă să expună situația animalelor exploatate pentru hrană, divertisment, haine, testare, etc. Bineînțeles, ca impactul să fie cât mai mare, avem nevoie de materiale pentru campanii publice, promovarea online, întreținere website și altele.

346 vizualizări

ONG - Asociatia F.R.E.E.: Freedom and Respect for Every Earthling

Felul în care exploatăm animalele și chiar faptul că o facem ridică multe probleme atât pentru animale, cât și pentru natură și, în final, pentru sănătatea noastră.

Am fondat asociația F.R.E.E. în anul 2017 cu scopul principal de a promova drepturile animalelor și veganismul în România, de a informa cu privire la suferința animalelor din ferme, dar și de a le îmbunătăți viața. Ne preocupă, de asemenea, protecția mediului și sustenabilitatea, aceste valori fiind reflectate în proiectele noastre.

Prin proiectele noastre variate luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme.

Adresă:

Timisoara
300414

Telefon: 0734 826 354
Contact: Daniel Ioniță