Educație

Viitorul meu depinde si de voi

Perioada: 04.04.2022 - 31.12.2022 Activ în Galati
40,00 Lei
Sumă target: 150000 Lei
Donează

Descriere

Pentru a încuraja copiii, adolescenții să îndrăgească școala și pentru a-i sprijini să își descopere vocația ori să își dezvolte abilitățile, Asociația Balinte Ionela a semnat un acord de parteneriat cu Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” din Tecuci.
 
Obiectul acordului îl constituie implementarea proiectului "Viitorul meu depinde și de voi!", ce abordează dezvoltarea bazei materiale și educaționale din cadrul institutiei - ateliere, laboratoare școlare. Se va avea în vedere desfășurarea unor lucrări de reabilitare /consolidare a clădirii de la atelierele unității, precum și dotarea cu materiale didactice, scule, dispozitive și utilaje necesare desfășurării practicii curente.
 
Atât elevii cât și părinții pot deveni mai încrezători în școală și în posibilitățile oferite de aceasta.
 
 
 
 

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a dezvolta procesul didactic și de a crește nivelul educațional al elevilor din unitatea de învățământ oferindu-le oportunitatea de a desfășura cu prioritate orele de instruire practică în regim propriu, cu personalul didactic al liceului. 

Cui donez?

Beneficiarul proiectului este Liceul Tehnologic Elena Caragiani Tecuci ce isi propune formarea unui viitor absolvent bine educat si instruit, capabil de adaptare pe piata muncii implicat permanent in propria devenire ca OM util societatii.

De ce să donez?

Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți.

Pentru că vrei să faci “ceva” și simți că vrei să fii parte din aceasta poveste, să ajuți.

Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției.

2848 vizualizări

ONG - ASOCIATIA BALINTE IONELA

Asociaţia Balinte Ionela este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, a fost infiintata in octombrie 2016, bazata pe experienta personala de voluntariat in diverse organizatii internationale, din dorinta de a gasi solutii si a contribui la nivelul de trai din tara, de a fi alaturi de semenii nostri. Are ca scop integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiase, indiferent de varsta, din Romania, la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv, medical etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea si sustinerea unitara a intereselor acestora. Asociatia demareaza activități, proiecte și campanii de responsabilitate socială care sunt în concordanță atât cu statutul asociatiei, cât și cu necesitățile comunității, urmăreste promovarea și întărirea valorilor umane.
 
Adresă:

Strada Constitutiei Nr 16A , loc. TECUCI, jud. GALATI cod 805300

Telefon: 0774696039
Contact: Balinte Ionela