Social

Vintage Photo

Perioada: 04.12.2017 - 22.04.2018 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul “Vintage photo” organizat de asociația Frends își propune să aducă în lumină frumusețea clădirilor vechi, având ca scop o cauză umanitară.

Vintage photo are în plan fotografierea clădirilor vechi din centre istorice ale Bucureștiului și se va desfășura pe o perioadă de 5 zile, 16-22 Aprilie, 2018. Participanții vor avea libertatea de a realiza câte fotografii doresc, urmând ca acestea să fie selectate și expuse într-un spațiu de expoziție pentru a fi vândute.
Banii strânși de pe urma vânzării fotografiilor vor fi donați în scop caritabil.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a strânge bani pentru o cauză umanitară prin realizarea de fotografii , ce vor valorifica arhitectura clădirilor vechi din București. Acest eveniment va oferi participanților posibilitatea de expunere, prin afișarea fotografiilor lor într-un spațiu de expoziție, urmând a fi vândute pentru strângerea de fonduri.

Cui donez?

Donațiile  se vor adresa comunității de fotografi cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, dornici să își utilizeze talentul în scop umanitar. Prin fotografierea clădirilor vechi din diverse cartiere istorice din București, acest proiect va promova atât cultura și interesul pentru istorie, cât și talentul acestor fotografi.

Prin donațiile obținute vom putea închiria un spațiu de expoziție pentru fotografiile realizate în decursul proiectului, unde acestea vor putea fi vizionate și vândute, toate fondurile obținute în urma vânzării acestora urmând a fi donate în scop caritabil. 

De ce să donez?

Donațiile vor ajuta la organizarea evenimentului, permițând tinerilor fotografi să realizeze fotografii în cartierele selectate ce conțin arhitectură veche. Astfel, prin donațiile primite, vom putea asigura obținerea unui număr mare de fotografii pe care le vom putea expune pentru a fi vândute, reușind astfel să strângem o sumă cât mai mare pentru a o dona în scop caritabil.

316 vizualizări

ONG - Frends pentru Dezvoltare

FRENDS este o organizație non-guvernamentală si non-profit, dar și un grup de prieteni pus pe fapte mari care își desfășoară activitatea în scopul promovării tinerilor și a intereselor acestora, întrucât ei reprezintă viitorul societății. Asociația a fost fondată în 2014, an în care a început desfășurarea proiectelor pentru studenți.


În prezent, FRENDS pentru Dezvoltare are 17 departamente si este un mediu relaxant  în care se desfășoară o serie de proiecte și inițiative pe trei mari direcții:
 Frends Business Center (dimensiunea antreprenorială);
 Fundaţia pentru Dezvoltare (dimensiunea comunitară);
 Frends Quality Time (dimensiunea socială).


Proiectele FRENDS isi desfășoară activitatea în mai multe domenii : IT, scriere de proiecte, implementare proiecte, antreprenoriat, comunicare si traininguri . Multitudinea proiectelor acestor zone de activitate reprezintă un prilej pentru ca tinerii motivați să-și concretizeze aspirațiile, apelând la calitățile proprii și ale celor din jur.

Adresă:

Calea Plevnei 76, etaj 2, sector 1

Telefon: 0727160503
Contact: Patricia Todor-Ghiţulescu