Educație

Vreau în clasa a noua

Perioada: 01.09.2007 - 31.05.2015 Activ în Cluj Dolj Ialomita Iasi Vâlcea
225,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

    • Schimbă viitorul unui copil! Ajută-l să meargă la şcoală!
    •  
    • Pentru a veni în sprijinul copiilor care nu pot merge la liceu din cauza sărăciei, derulăm proiectul "Vreau în clasa a noua" prin care am reuşit să ajutăm până acum 477 de copii.

    Ne dorim ca prin intermediul platformei Bursa Binelui să reuşim să strângem suma pentru a putea susţine pe o perioadă de 1 an 10 copii din mediul rural să işi continue studiile liceale.

Articole externe

De ce să donez?

În România 1 din 2 copii din mediul rural nu işi poate continua studiile la liceu. Cei mai mulţi din cauza sărăciei. De aici pornesc o serie de consecinţe negative, dintre care cea mai gravă este că aceşti copii nu vor avea şansa la un viitor mai bun decât al părinţilor lor. Mai sunt mulţi copii din mediul rural, capabili şi ambiţioşi, care doresc să îşi continue studiile la liceu. Ne dorim să îi sprijinim şi pe ei dar avem nevoie şi de ajutorul dumneavoastră!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1410 vizualizări

ONG - World Vision Romania

World Vision România este o organizație non-guvernamentală care desfășoară programe de educație, intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Ne concentrăm asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Credem în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oras și de aceea în comunitățile rurale desfășurăm programe pe termen lung, cu focus pe accesul la educație de calitate și protecția copilului.

Parte din parteneriatul World Vision International, în cei 30 de ani de prezență în România am ajutat 560.000 de copii și adulți din aproape 400 de comunități din mediul rural.

Adresă:

Rotaşului nr. 7, cod 012167, Sector 1, Bucureşti

Telefon: 0212229101
Contact: Diana Guth