Antreprenoriat social

Vreau sa fiu Antreprenor - caravana nationala de antreprenoriat

Perioada: 10.10.2016 - 16.12.2016 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Vreau să fiu Antreprenor (VSFA) reprezintă caravana națională de antreprenoriat, un proiect creat de către antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine ai României la Summitul Romanian Business Leaders.

Prin conferințele VSFA, antreprenori și intraprenori merg în licee și universități pentru a discuta cu liceeni și studenți despre ce înseamnă să fii antreprenor și a le răspunde la întrebări.

Platforma gamificată “Vreau să fiu Antreprenor Maraton” folosește mecanici de joc prin care dezvoltă gândirea antreprenorială a participanților de la conferință alături de o idee de business. 

Articole externe

Scopul proiectului

Conferințele au scopul este acela de a crește percepția valorii antreprenoriatului în rândul elevilor și studenților din România.

Platforma gamificată “Vreau să fiu Antreprenor Maraton” încurajează tinerii să acționeze în zona antreprenorială

Cui donez?

Prin conferințele Vreau să fiu Antreprenor, antreprenori și intraprenori din mediul de business românesc merg în licee și universități pentru a discuta cu 2000 de liceeni și studenți din 12 orașe. 

Participanții de la conferință se înscriu apoi în platforma gamificată “Vreau să fiu Antreprenor Maraton”. Aceasta folosește mecanici de joc prin care dezvoltă gândirea antreprenorială alături de o idee de business.

De ce să donez?

Într-un studiu Romanian Business Leaders 2 din 3 oameni din ecosistemul antreprenorial din România consideră că este o problemă gravă că absolvenții nu înțeleg cu adevărat ce înseamnă antreprenoriatul. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
571 vizualizări

ONG - Fundatia Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa dezvolte o platforma de actiune si implicare sociala pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca Romania sa devina o tara mai buna pentru business-ul responsabil si, in felul acesta, pentru toti romanii.
Fundatia are ca simbol vizual trei draconi (stindarde dacice), care vorbesc despre radacini puternice, despre capacitate individuala si despre forta grupului – mai mare decat suma fortelor componentilor.

Adresă: Calea Dorobantilor nr.42, et.3, ap.5, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 794 14 98
Contact: Sebastian Hubati