Partener de implementare

Închis

Social

ateliere lucrative HAND-ROM

HAND-ROM fundatie umanitara de orientare si integrare sociala

Suma target

275 RON

6.500 RON

11 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Dezvoltarea personala joaca un rol foarte important in viata fiecarei persoane, fie ea o persoana cu dizabilitati, fie orice alta persoana. Scopul proiectului este de a organiza ateliere lucrative in cadrul Atelierului Protejat DIZAB-ROM. Acestea au rolul de a aduce la un loc tinerii cu dizabilitati din cadrul fundatiei Hand-Rom si orice alta peroana din societate care doreste sa invete ceva nou si sa participe la incluziunea lor sociala. In cadrul atelierelor, tinerii vor deveni “indrumatorii” celor care doresc sa invete cum sa confectioneze produsele hand-made pe care le puteti vizualiza pe: 

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Vâlcea

Perioada donații

01.09.2013 - 15.03.2014

De ce să donez?

Pentru ca fiecare donatie, reprezinta un pas spre independenta tinerilor cu dizabilitati. La fiecare donatie de peste 50 de lei, veti primi un produs hand-made personalizat cu numele dumneavoastra, creat de tinerii beneficiari ai Atelierului Protejat DIZAB-ROM.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

    cod de embed

    și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

HAND-ROM fundatie umanitara de orientare si integrare sociala

Fundatia HAND-ROM, infiintata in 24.11.1999 ca organizatie neguvernamentala si nonprofit, prin implementarea de programe si proiecte ofera sansa la incluziune in comunitate, copiilor si tinerilor cu dizabilitati prin acces la educatie, terapii si consiliere prin doua centre de zi si un atelier protejat de pregatire preprofesionala.  Centrul de zi MARINA a fost înființat în anul 2002 cu finanțare UNICEF de către Fundația Umanitară de Orientare și Integrare Socială HAND-ROM și asigură dreptul fiecarui copil cu dizabilităţi la terapii de abilitare-reabilitare și consiliere, acces la educaţie specială și incluzivă, non-formală și informală, de a-şi păstra relaţiile familiale. În cadrul centrului de zi MARINA se asigură copiilor cu dizabilităţi servicii sociale acreditate (îngrijire pe timpul zilei, terapii specifice autism, logopedie, consiliere psihologică, terapie ocpuțională și vocațională, gimnastică recuperatorie şi de întreţinere, kinetoterapie programe educative şi remediere școlară)