Partener de implementare
Social

Finala Plina de Bine

Distribuie pagina pe

A inceput Finala Plina de Bine: 27 de proiecte si organizatii s-au calificat in ultima etapa a Campionatului de Bine si se intrec in donatii.

Finala se desfasoara in urmatoarele patru saptamani, in perioada: 7 ianuarie – 4 februarie 2015. Organizatiile neguvernamentale, non-profit, trebuie sa atraga in aceasta etapa o suma cat mai mare din donatii de la cat mai multi donatori diferiti.

Categoriile de proiecte care au ramas in competitie sunt: Educatie cu 7 proiecte, Mediu cu 2 proiecte, Sanatate cu 3 proiecte si Social cu 15 proiecte.

Donatorii pot alege si sustine unul sau mai multe proiecte dintre cele ramase in competitie. Mult succes tuturor participantilor in competitie, dar si in implementarea proiectelor pline de bine!

 

Sustine si tu proiectele favorite din Finala Plina de Bine!

Bursa Binelui

Articole asociate

  Bursa Binelui

  Sânziana Vatră - Arată ceea ce faci și oameni vor veni alături

  BB: Prin Campionatul de Bine este prima oară când ați încercat să atrageți banii necesari acestui proiect sau ați avut și alte tentative?   SV: Anul trecut a fost prima oară câ...
  Nicolae Cuta

  Incubatorul de afaceri sociale

  http://www.digi24.ro/emisiuni-locale/craiova/articol/Recrutat-in-Oltenia-23-01-13_74584
  Ofelia Moisa

  Cina de caritate

  Asociatia SOS Vietile Copiilor organizeaza prima editie a cinei de caritate "Taramul Povestilor Frumoase", eveniment caritabil de recunoastere a sustinatorilor dar si de strangere fonduri pentru proie...