Partener de implementare

ASOCIATIA "CASA NADEJDEI" AIUD

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura

Descriere

Asociația „CASA NĂDEJDEI” Aiud s-a înființat în anul 2004 și este o persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ care are ca scop: îmbunătăţirea situaţiei rromilor și a altor persoane care aparţin grupurilor vulnerabile, reinserţia socială şi dezvoltare comunitară. Valori: furnizarea de servicii în folosul beneficiarilor, justiţia sociala, demnitatea şi unicitatea individului, importanţa relaţiilor interumane. Scopul funcţionării Centrului este prevenirea abandonului școlar și familial, facilitarea integrării socio-familiale şi comunitare a copiilor şi familiilor din comunitatea aiudeană care se găsesc în diferite situaţii de dificultate.  DINTRE SERVICII OFERITE - Servicii educative:  - educaţie non-formală de tip after-school pentru acumulare informaţii necesare materiilor de studiu, ajutor la teme, joc de rol, vizite tematice, metode creative de învăţare şi analiză, alfabetizare; - consiliere copii: psihologică, socială, educativă, orientare școlară și profesională; - socializare; - îngrijire.

Date de contact

Adresa sediului

Asociatia Casa Nadejdei Aiud Str Gorunului nr 34 Mun.Aiud, Jud Alba Cod fiscal 16745991 Inreg. la Jud Aiud 1/18.08.2004 Contact: 0724570298;ciprianjes@hotmail.com

Email

ciprianjes@hotmail.com

Persoană de contact

CIPRIAN BOGDAN

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.