Partener de implementare

ASOCIATIA INIMI DE GORJENI

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului

Descriere

Asociația Inimi de Gorjeni este o organizație nonprofit care militează pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate socio-economic si are drept scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate socio-economic, atragerea atenției opiniei publice asupra problemelor semenilor lor și încurajarea colaborării între sectorul instituțional public și societatea civilă. Asociația inițiază programe pentru copil și familie și activități în domeniul protecției copilului precum și strângerea de fonduri destinate protecției copiilor și familiilor aflate în dificultate.Printre acțiunile derulate de către Asociație se număra: sprijinea familiilor cu multi copii, reconstrucția de case, achitarea de taxe școlare pentru studenții și elevii proveniți din sistemul de protecție al DGASPC Gorj, acordarea de sprijin financiar în vederea efectuării unor tratamente în străinătate, sprijinirea a sute de copiii proveniți din familiile nevoiașe cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, Paste etc.

Date de contact

Adresa sediului

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj

Email

inimidegorjeni@yahoo.com

Persoană de contact

Torop Sorin Stelian

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.