Partener de implementare

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SAVE AND SMILE

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Protecția animalelor

Descriere

Suntem un grup de unsprezece voluntare, fiecare cu o activitate individuală îndelungată în domeniul salvării, adopțiilor și sterilizării câinilor și pisicilor fără stăpân. Deși lucrăm în domenii foarte diferite, ne-am unit forțele și experiența profesională în această organizație non-profit din județul Mureș, România. Misiunea noastră este salvarea animalelor aflate în situații disperate, organizarea de campanii gratuite de sterilizare, plasarea câinilor și pisicilor în adopție, precum și educarea și informarea pentru aplicarea corectă a legilor privind protecția și bunăstarea animalelor. În acest moment asociația nu are adăpost, toate animalele salvate sunt găzduite în casele noastre, prieteni apropiați, familie sau persoane care s-au oferit să ne ajute cu cazare temporară în sistem foster. Înființată în 2019, Save and Smile a sterilizat până acum 1397 de câini și pisici, a salvat și a dat în adoptație 806 de animale și are în prezent grijă de 230 de câini și 23 pisici.

Date de contact

Adresa sediului

Tg. Mureș, Str. Episcop Ioan Bob nr 2, Jud. Mureș, România

Email

asoc.saveandsmile@gmail.com

Persoană de contact

Rosca Ancuta - Noela

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.