Partener de implementare
Iași

ASOCIATIA SF. DAMIAN

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

Activăm cu misiunea de a sluji, în spiritul filantropiei, pentru alinarea suferinţei semenilor afectaţi de boală şi sărăcie si pentru a contribui la dezvoltarea persoanei şi comunităţilor umane prin combaterea marginalizării sociale, prin apărarea drepturilor omului si prin protejarea mediului înconjurător. Contribuim la integrarea socială şi implicarea tinerilor în comunitate prin programe de voluntariat şi participare civică. Contribuim la prevenirea tentativelor de suicid prin serviciul Helpline (www.alegsatraiesc.ro). Contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii vârstnicilor prin servicii de îngrijire social-medicală şi paliativă la domiciliu (www.ingrijirevarstnici.ro).

Date de contact

Adresa sediului

Iași
Iași

Email

secretariat.asd@gmail.com

Persoană de contact

Director

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.