Partener de implementare
Brașov, București, Buzău, Constanța, Giurgiu, Neamț

ASOCIAŢIA SIGURANŢA AUTO

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu, Sanatate, Social

Descriere

Asociaţia Siguranţa Auto este o asociaţie de tip ONG, non-profit, ale cărei servicii de prim ajutor, respectiv de siguranţă auto sunt recunoscute de către societatea românească ca fiind de utilitate publică. Asociaţia organizează campanii, evenimente şi acţiuni publice  educative în scopul reducerii numărului de accidente de circulaţie, prin educaţie. Asociaţia editează, pe print, de peste un deceniu singura revistă de specialitate din Europa, Siguranţa Auto care este distribuită gratuit. Asociaţia desfăşoară în şcolile româneşti mai multe campanii europene, de educaţie de prim ajutor, cursuri şi prezentări de siguranţă auto, demonstraţii de conducere defensivă.

Date de contact

Adresa sediului

Strada Secuilor nr.3, Ap.41, Sector 4 Bucureşti
Brașov, București, Buzău, Constanța, Giurgiu, Neamț

Email

virgilm@autostrada.ro

Persoană de contact

Virgil Mihailovici

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.