Partener de implementare

ASOCIATIA "SPERANTA CASIANEI"

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

Asociației "Speranța Casianei" doreste să promoveze persoanelele supradotate din punct de vedere intelectual, persoanele vârstnice și aflate în stare de nevoie, persoanele cu dizabilități și handicap, susținerea acestora în vederea realizării scopului și a obiectivelor pe care asociația le promovează, implicarea acestora în diferite proiecte menite să-i ajute în obținerea de fonduri necesare dezvoltării peronale și profesionale, susținerii tratamentului, obținerea finanțării necesare derulării tratamentelor persoanelor aflate în nevoie, obținerea de fonduri necesare școlarizării, etc.

Date de contact

Adresa sediului

Jud. Ialomița, Mun. Urziceni, Str. Panduri, Nr. 42, Bl. 300, Et. 2, Ap. 11

Email

sf.casian@yahoo.com

Persoană de contact

Biteș Alina

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.