Partener de implementare
Vâlcea

Asociatia Ajutam Integram Dezvoltam si Evoluam

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație, Mediu, Social, Sport

Descriere

Asociatia AIDE s-a infiintat din dorinta de-a sustine grupurile vulnerabile in vederea integrarii sociale si implicarea lor in activitati comunitare. Principalele obiective sunt promovarea si desfasurarea activitatilor educationale, activitati de protectia mediului, ateliere de antreprenoriat, promovarea culturii si artei, sesiuni de mentorat si sustinere a tinerilor in dezvoltare personala. Prin actiunile noastre dorim intarirea si incurajarea atitudinilor de solidaritate si toleranta,dezvoltarea comunicarii interpersonale,incurajarea initiativelor personale, stimularea creativitatii

Date de contact

Adresa sediului

Rm. Valcea, Aleea Cocorilor nr. 6, bl. 19,sc D, ap. 5 , jud Valcea
Vâlcea

Email

asociatiaaide@yahoo.com

Persoană de contact

Florescu Adelina

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.