Partener de implementare

Asociatia Alfa Grup

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Social

Descriere

De 8 ani, Alfa Grup şi-a câştigat un loc în inimile şi vieţile a mii de bebeluşi, copii, adolescenţi şi tineri abandonaţi, lipsiţi de sprijinul unei familii sau care traiesc in sărăcie extremă.Anii de experienţă pe care îi avem în spate, programele pe care le-am dezvoltat pentru aceşti copii, ne-au arătat că există un singur secret al eficienţei: IMPLICAREA CONSTANTĂ, PE TERMEN LUNG.  Existăm și acționăm pentru ridicarea copiilor, adolescenților și tinerilor afectați de abandon parental, abuz fizic, psihic și sexual, de sărăcie, discriminare și afecțiuni grave de sănătate.Ne implicăm să schimbăm conjunctura nefavorabilă a vieții lor, să-i ajutăm să se recupereze, să progreseze emoțional și fizic.Urmărim dezvoltarea lor individuală în direcția dobândirii unei vieți independente, aflate în armonie cu ei înșiși și cu societatea din care și Ei fac parte.

Date de contact

Adresa sediului

Cluj-Napoca, str Decebal 22-24

Email

Office@alfa-grup.com

Persoană de contact

Daniela Volosen

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.