Partener de implementare
Ilfov

Asociatia Basic Help

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

Asociatia Basic Help. Noi suntem Monica și Raluca, două mame care, atunci când am născut, am fost nevoite să cunoaștem și partea grea dintr-un spital, și anume tot ce se petrece pe secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți. Acolo, fiind internate cu copiii noștri, am realizat câtă nevoie de ajutor este pentru că majoritatea copiilor sunt abandonați. Din păcate, spitalul și cadrele medicale nu primesc îndeajuns pentru cei mici, așa că ne-am unit forțele și dorința de a ajuta și ne-am pus în suflet speranța și visul că o să putem schimba ceva. Am început să strângem tot ce înseamnă produse de bază ce țin de igiena copiilor și în ciuda pandemiei venite în martie 2020, am reușit să strângem un număr impresionant de scutece, șervețele și produse de igienă. Pentru anul 2021 pregătim alte noi campanii în cadrul asociației înființate de noi “Basic Help” și vă rugăm să ne fiți alături. Copiii au mare nevoie de noi! 

Date de contact

Adresa sediului

Oras Popesti-Leordeni, strada Scolii nr 36 A, judetul Ilfov, cod postal 077160
Ilfov

Email

asociatiabasichelp@gmail.com

Persoană de contact

Borsan Monica

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.