Partener de implementare

Asociatia Cultural-Educationala STEF

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație

Descriere

Asociaţia Cultural-Educaţională „ŞTEF” are ca scop:  - dezvoltarea culturii, instruirii educative şi sociale, înfiinţarea unor tabere de creaţie literară pentru tineret; - împlicarea tinerilor in proiecte si programe educaţionale, naţionale si internaţionale;  - editarea şi tipărirea de cărţi, publicaţii  - facilitatea accesului la educaţie şi formare iniţială şi continuă a tuturor persoanelor inclusiv acelor aflate în situaţii de risc;  - organizarea de cursuri de iniţiere şi pregătire, seminare, conferinţe, colocvii, workshopuri, şcoli de vară, dezbateri publice, naţionale şi internaţionale; - susţinerea talentelor româneşti prin înfiinţarea şi acordarea de burse;  - înfiinţarea şi întreţinerea de biblioteci.

Date de contact

Adresa sediului

Com. Tamna, Sat Pavat, Nr 82, Jud. Mehedinti

Email

office.editurastef@yahoo.com

Persoană de contact

Dragon Mihai NEDELCU

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.