Partener de implementare
Argeș, București, Constanța, Ialomița, Iași, Mureș, Prahova, Sălaj, Satu Mare

Asociatia EcoAssist

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu, Sanatate, Sport

Descriere

Scopul principal al ”Plantăm fapte bune în România” este să plantăm, să îngrijim și să creștem păduri pe terenuri publice neproductive, pentru a le reda comunităților locale și creșterea conștientizării acestora cu privire la nevoile mediului înconjurător și la responsabilitatea noastră față de acesta.  Activitățile de plantare au la bază o H.C.L și un acord de parteneriat și sunt realizate în concordanță cu legislația silvică: analize de sol, proiect tehnic de împădurire, plantări, completări și îngrijiri până ce tânăra cultură silvică atinge stadiul de masiv.  La plantările pe care le organizăm, voluntarii beneficiază de  instructaj silvic și de SSM, precum și întregul pachet logistic necesar (transport, puieți, unelte, mănuși, apă și mâncare, toalete ecologice,  servicii medicale – la nevoie).  Astazi, ne mandrim cu cele 470 de hectare pe care am plantat peste 1.830.000 de puieti, in 33 de judete ale Romaniei. La actiunile noastre au participat aproape 44.000 de voluntari.

Date de contact

Adresa sediului

Strada Pitar Moș, nr. 27, etaj 5, apartament 16, Sector 1, Bucureşti. Adresa de corespondență: Impact HUB Universitate, Unimed Building, Strada Tudor Arghezi 8-10, Sectorul 2, București, cod postal 020945
Argeș, București, Constanța, Ialomița, Iași, Mureș, Prahova, Sălaj, Satu Mare

Email

georgiana.tatulescu@plamtamfaptebune.ro

Persoană de contact

Georgiana Tătulescu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.