Partener de implementare

Asociatia Kogayon

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu

Descriere

Asociatia Kogayon este organizatie de protectie a mediului, formata 100% din voluntari. Asociatia a infiintat si administreaza ca partener Parcul National Buila-Vanturarita si este custodele Rezervatiei Naturale Muzeul Trovantilor Costesti. Am realizat peste 20 proiecte vizand infrastructura turistica, educatia ecologica, informarea si constientizarea vizitatorilor si comunitatilor locale, promovarea, monitorizarea si cercetarea zone. In 2008 am reusit printr-o campanie sa oprim initiativa legislativa a politicienilor care doreau vanatorea in parcurile nationale.

Date de contact

Adresa sediului

247115 Costesti nr. 343, jud. Valcea

Email

asociatia_kogayon@yahoo.com

Persoană de contact

Florin Stoican

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.