Partener de implementare

Asociatia Lume Buna

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Drepturile omului, Educație, Mediu, Social

Descriere

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 5000 de copii, 200 cadre didactice din 25 de judete.   Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national pentru a consolida motivatia in procesul de invatare. Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor. Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare.  Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.      

Date de contact

Adresa sediului

Aleea Izvorul Oltului 4, SECTOR 4- Bucuresti

Email

contact@asociatialumebuna.com

Persoană de contact

Larisa Popescu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.